Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon
170 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: :::Aciko Ac 4221 FTA 4222 CI-AC 4225 -5225 Sky Yazilimlari:::

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5225 CIm yazılımında Rf çıkışı çalışmıyor.Tv Çıkışında AV çıkışı olmayanlar dönüştürücü almaları gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 cim cihazıma acıko 5225 menüsünü attım çanak yününü hiç değiştirmeden sirius uydu frekansı görünmektedir ancak bahsedilen aduld kanalları nı açmıyor sirius frekansı gayet iyi görünüyor ama biryerde bir yanlışmı var acaba ( hotbot çanağımın hemen arkasında komşunun Dijitük çanağı var ) etkili olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
    Konu sonsesina tarafından (18-08-2006 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5225 aciko yazılımı
    Konu sonsesina tarafından (18-08-2006 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11400 cim cihazıma acıko 5225 menüsünü attım çanak yününü hiç değiştirmeden sirius uydu frekansı görünmektedir ancak bahsedilen aduld kanalları nı açmıyor sirius frekansı gayet iyi görünüyor ama biryerde bir yanlışmı var acaba ( hotbot çanağımın hemen arkasında komşunun Dijitük çanağı var ) etkili olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
    Yazılımı attıktan sonra keyleri resetlemeniz gerekiyor? ve menu 7777 yaparak akitf hale gelmesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11400 cim cihazıma acıko 4225 menüsünü attım çanak yününü hiç değiştirmeden sirius uydu frekansı görünmektedir ancak bahsedilen aduld kanalları nı açmıyor sirius frekansı gayet iyi görünüyor ama biryerde bir yanlışmı var acaba ( hotbot çanağımın hemen arkasında komşunun Dijitük çanağı var ) etkili olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
    Çihazına AÇiko 5225 Cım yazılımı yüklemelisiniz.Sirinis uydusunda 12111 yatay 27500 PG Ve PB kanalları ok.Yazılımı yükledikden sonra menü 7777 yapıp sag köşede yesil ışık yanmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginize teşekkürler umarım becerebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Aciko 5225sky a goldmaster yüklemiştim...
    şimdi basıl yapacağım. önce boot u sonra yeni aciko yazılımını ve tekrar boot mu atacam alete..?
    yardımcı olabilirmisiniz...?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kamilturhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Aciko 5225sky a goldmaster yüklemiştim...
    şimdi basıl yapacağım. önce boot u sonra yeni aciko yazılımını ve tekrar boot mu atacam alete..?
    yardımcı olabilirmisiniz...?
    İlk önce boot dosyasını yükleyiniz
    sonra Açiko 5225 cım yazılımını yükleyiniz.
    sonra boot dosyasını yine yükleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk önce boot dosyasını yükleyiniz
    sonra Açiko 5225 cım yazılımını yükleyiniz.
    sonra boot dosyasını yine yükleyiniz.

TESEKKURLER DOSTUM...

HERKESE iYi GUNLER..

GALATASARAY ve FENERBAHCE ye BU AKSAM ICIN BASARILAR DiLERiM AYNI ZAMANDA..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben tr yeden HOTBORT Uydudan yayını izliyorum arkadaslar.
    BU yazılımların hangisi 20300 cı icin kullanılaır bunu acıkca belirtmeişsiniz burda bir sürü emu var ACİKO 422x olnımı bu lütfen acıkca belirtirseniz sevirim biede benim cıhaz 2 hafta önce fabrikadan garantiden geldi yani yeni sürüm üzerine varmıdır ben önceden zık ları izliyordum şimdi hayır bıss bolumude yoktu eskiden şimdi var lütfen yardım teşekkür ederim.
    Konu sedat66 tarafından (27-08-2006 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri