Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/17 İlkİlk ... 567891011121314151617 SonSon
170 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: :::Aciko Ac 4221 FTA 4222 CI-AC 4225 -5225 Sky Yazilimlari:::

Kullanıcı Bilgi Menüsü

20300 aciko 4222 cı yazılımı uyar ama ZİK / XXL kanalını izlemeniz için 15 dk bir yayınlanan keyleri girmeniz gerekmektedir.Goldmaster en son yazılımı nisanda cıkardı .Bu aciko 4222 cı yazılımıyla siriustaki hustler tv ve hustler blueyi seyredebilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bende 11400cım var benimkinde aciko yazilimivar tekrar orjınal yazilima donmem icin hangi yazilimi atacagim yarcimci olurmusun şimdiden teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı borsa53 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bende 11400cım var benimkinde aciko yazilimivar tekrar orjınal yazilima donmem icin hangi yazilimi atacagim yarcimci olurmusun şimdiden teşekkür ederim
    Goldmaster bölümünde guncel emu yazılımı varoradan dosyayı indirin aynı mantıkla cihazınızı goldmaster yazılımına cevirebilirsiniz.yani ilk önce boot dosyası sonra yazılım sonra yine boot dosyası bu kadar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon *** wiev nası seyredeceğim bununla.. yükledim yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bir sorum olacak cihazım 11400 CİM ACİKO 5225 yazılımı attım anten sirinus a dönük ancak hir bir sinyal yok
    fabrik ayarlarına dömeden yapıyorum işlemde bi yanlışlıkmı var acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bir sorum olacak cihazım 11400 CİM ACİKO 5225 yazılımı attım anten sirinus a dönük ancak hir bir sinyal yok
    fabrik ayarlarına dömeden yapıyorum işlemde bi yanlışlıkmı var acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
    cihazı resetleyin tekrar deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazı resetleyin tekrar deneyin
    resetlemeden kastınız ? ( fabrika ayarlarıyla bir ilgisi varmı acaba )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resetlemeden kastınız ? ( fabrika ayarlarıyla bir ilgisi varmı acaba )
    Fabrika ayarlarına dönünüz.sonra Sirisün uydusunu çihazınıza tanıtınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fabrika ayarlarına dönünüz.sonra Sirisün uydusunu çihazınıza tanıtınız.
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum aciko 4222 cı makınem var enson yazılım yuklu yanılmıyorsam 0707 tarihli yazılım buna enson sftcamı yuklersem benda ***wiew kanalarını seyredbilirmiyim acaba

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri