REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/17 İlkİlk ... 67891011121314151617 SonSon
170 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: :::Aciko Ac 4221 FTA 4222 CI-AC 4225 -5225 Sky Yazilimlari:::

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ysengoz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum aciko 4222 cı makınem var enson yazılım yuklu yanılmıyorsam 0707 tarihli yazılım buna enson sftcamı yuklersem benda ***wiew kanalarını seyredbilirmiyim acaba
    Çihazınıza softcam yüklemeyiniz.***wiew kanalını izlemek için menü *** code ile *** sayfasına giriniz.buradan biss bölümüne girin.birinci sıradaki keyi üzerinde kumandadan ok tuşuna basıp ***view kanalının keylerini girip hafızaya alın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko 4225 cihazlarla ilgili yarın bir süpriz olabilir aksilik olmazsa
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Serkan arkadaşım beko arçeliklere bile tps yazılım geldi fakat aciko larda hala tık yok sayın empesario acaba söylediğin ve beklediğin süprizi 4225 sky için verebilecek mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın Serkan arkadaşım beko arçeliklere bile tps yazılım geldi fakat aciko larda hala tık yok sayın empesario acaba söylediğin ve beklediğin süprizi 4225 sky için verebilecek mi?
    bu yazılımı herkes bekliyor ama tık yok firmadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar GM 11400 cim ACİKO menülü cihazı kapattıktan sonra tekrar açtığımda hiçbit uyduyu görmüyor ancak fabrika ayarlarına dönünce uydular normale dönüyor kapatıca yine gidiyor ne yapmam gerekiyor yatdımcı olurmusnuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu durum durupdururken hiçbir işlem yapmadan oldu anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu durum durupdururken hiçbir işlem yapmadan oldu anlayamadım
    boot dosyasını attınızmı-Ayrıca cihaza yazılım yuklerken talimata uygun yüklemeniz gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boot dosyasını attınızmı-Ayrıca cihaza yazılım yuklerken talimata uygun yüklemeniz gerekmektedir.
    GM 11400 cim orjinal yazılımını attım menüyü eski haline getirdim ama değişen birşey yok yine cihazı kapattığımda açıldıktan sonra direkt menü konumunda açılıyor ve hiçbir kanal ve uydu görünmüyor sistemi otomatik olarak kapandığında bilgileri sıfırla diye bir komut varmı acaba bilmeden yapmış olabilirmiyim ,
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim cihazım GM11400 cim aciko menülü bu dosyayı yükleyebilirmiyim teşekkürler
    Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
    Selamlar,
    GM 11400 CİM aciko menülü cihazım dün kendiliğinden hiçbir sorun yokken cihazı açtığımızda uyduların ve kanallarının olmadığını gördük fabrika ayarlarına döndüğümde durum düzeldi ancak tekrar kapattığımızda aynı problem oluşuyor bu konuda yardımcı olrsanız sevinirim teşekkürler
    Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
    Cihazına Gm 11400Cım orjinal yazılım yükle Yazılım yüklerken ilk önce boot yükle sonra orjinal yazılımı yazılımı yükle yazılımdan sonra yine boot yükle bundan sonra cihazına emu yazılım yükle.Sorunun düzelmesi gerekir.
    Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
    İlginize teşekkürler dediğiniz gebi orjinal yazılımı ve boot dosyasını yükledim ama sonuç değişmedi
    yani cihazı kapatıp açtıktan sonra fabri ka ayarlarına dönmezsem kanallar ve uydular görünmüyor (kapattıktan sonra açıldığında direk manü konumunda çılışıyor) başka bir yol varmı acaba sanırım cihaz da yapılan değişiklikler kaydedilmiyor herdefasında cihaz otomatik olarak kendini sıfırlıyor böyle bir komut bel varmıdır acaba belki yanlışlıkla bir şey girilmiştir kendi başıma helledebilirmiyim teşekkürler
    Çihazınızın kanal listesi ayarlarını yaptıkdan sonra menü sistem ayarları merüsü üzerinde iken kumandadan 5679 yazarak kanal listesini cihazına kaydedebilirsin.Çihazın bu hatayı ne zamandan beri yapıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediklerinizi sanırım yaptım emindeğilim ama 5679 komutunu kullanıdım kanal listelesini hafızada tutuyor ancak fabrika ayarlarına döndüğüm zaman ve herhangi bir dosya yüklamaya çalıştığım zaman dosya hatası veriyor bu problem 2 gündür var ( ayrıca cihaca skart kablo ile DVD bağlamıştım bundan kaynaklanan bir durum olabilirmi ) tekrarar aciko menüsü yüklesim olurmu acaba
    cihazın kanal listesini yaptıktan sonra kendi akapanıp açıldığında yine fabri ayarlarına dömeden ne kanalları ne uyduları görebiliyorum
    Konu sonsesina tarafından (21-10-2006 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 16/17 İlkİlk ... 67891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri