Arkadaşlar 18.05.2010 Tarihinde 12:10 geçe bir kızım oldu.Bunun sevincini sizlerle bu gece paylaşmak istedim Adı Nehir Yılmaz OlduDarısı tüm herkesin başına.Çok guzel bir duygu baba olmak
Teşekkur: 0
Arkadaşlar 18.05.2010 Tarihinde 12:10 geçe bir kızım oldu.Bunun sevincini sizlerle bu gece paylaşmak istedim Adı Nehir Yılmaz OlduDarısı tüm herkesin başına.Çok guzel bir duygu baba olmak
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Hayırlı olsun abi,Allah analı babalı büyütsün.ileride inş vatanına milletine en azından insanlığa faydalı bir birey olur inşallah.....
ALLAH analı babalı büyütsün. sular gibi uzun ömrü olsun.ALLAH ömrü boyunca mutluluk sağlık ve huzur ihsan eylesin . bu dileğe amin diyen herkesin cocuğuna ve torununada aynı şeyleri ihsan eylesin.AMİN
vayy vayyyyçok sevindim serkan.
Allah sağlıklı, analı ve babalı büyümeyi nasip etsin nehire.
ismide çok guzelmiş...
kardeşim gibi gördügüm serkana ALLAH analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah birde belki dünürşü olurz belki![]()
Allah analı babalı büyütsün.İnşallah mutlu günlerinide görürsün üstadım.
Gözün aydın kardeşim , Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin,
bu arada uykusuz gecelere hazırlıklı ol, çocuklar2 yaşa kadar uğraştırır bişe kafana atakılırsa foruma aç bizlerde baba olarak tecrübelerimizi senle paylaşalım
ilk önce tebrik ederim ve hayırlı olmasını dilerim.
Allah acılarını göstermesin ne sevimlidr hele kız çoçuğu ben kzı bulamadım o ayrı
serkan patron aynı zamanda seninle yaşıtız bende de iki oğlan var 5 ve 1,5 yaşında şimdi bunu niye yazdım
yaz<dım çünkü DÜNÜR olabiliriz sen bu konuyu bi :49: nasip ne dersin![]()
saygılarımla
Allah analı babalı büyütsün Allah hayırlı bi evlat olmayı nasipetsin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri