Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bir Çocugum oldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bir Çocugum oldu

Arkadaşlar 18.05.2010 Tarihinde 12:10 geçe bir kızım oldu.Bunun sevincini sizlerle bu gece paylaşmak istedim Adı Nehir Yılmaz Oldu Darısı tüm herkesin başına.Çok guzel bir duygu baba olmak
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun abi,Allah analı babalı büyütsün.ileride inş vatanına milletine en azından insanlığa faydalı bir birey olur inşallah.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH analı babalı büyütsün. sular gibi uzun ömrü olsun.ALLAH ömrü boyunca mutluluk sağlık ve huzur ihsan eylesin . bu dileğe amin diyen herkesin cocuğuna ve torununada aynı şeyleri ihsan eylesin.AMİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vayy vayyyy çok sevindim serkan.

Allah sağlıklı, analı ve babalı büyümeyi nasip etsin nehire.
    ismide çok guzelmiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim gibi gördügüm serkana ALLAH analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah birde belki dünürşü olurz belki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah analı babalı büyütsün.İnşallah mutlu günlerinide görürsün üstadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gözün aydın kardeşim , Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin,
    bu arada uykusuz gecelere hazırlıklı ol, çocuklar2 yaşa kadar uğraştırır bişe kafana atakılırsa foruma aç bizlerde baba olarak tecrübelerimizi senle paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar 18.05.2010 Tarihinde 12:10 geçe bir kızım oldu.Bunun sevincini sizlerle bu gece paylaşmak istedim Adı Nehir Yılmaz Oldu Darısı tüm herkesin başına.Çok guzel bir duygu baba olmak
    ilk önce tebrik ederim ve hayırlı olmasını dilerim.
    Allah acılarını göstermesin ne sevimlidr hele kız çoçuğu ben kzı bulamadım o ayrı

serkan patron aynı zamanda seninle yaşıtız bende de iki oğlan var 5 ve 1,5 yaşında şimdi bunu niye yazdım

yaz<dım çünkü DÜNÜR olabiliriz sen bu konuyu bi :49: nasip ne dersin

saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim gözün aydın allah analı babalı büyütsün nehir gibi duru ve uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah nasipse 25 gün sonra bizim oğlanda geliyor )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah analı babalı büyütsün Allah hayırlı bi evlat olmayı nasipetsin

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri