Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Zonguldak'tan Acı Haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin.yakınlarına da sabır versin. allahtan ümit kesilmez diyordum ama benim ilk günden beri yaşadıklarına dair ümidim yoktu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne söylenebilir ki...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH rahmet eylesin.geride kalanların ve milletimin başı sağolsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asker_31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne söylenebilir ki...
    başbakan zaten söyledi söyleyeceğini,kadercilik oynadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almanyada olan maden ocağı kazası en son 1988 yılında olmuş,insana verilen değer ve alınan tedbirler,başlarındakiler tedbir alıyor."ölüm işlerinin bir parçası olarak kaderlerinde var"gibilerinden söz etmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    almanyada olan maden ocağı kazası en son 1988 yılında olmuş,insana verilen değer ve alınan tedbirler,başlarındakiler tedbir alıyor."ölüm işlerinin bir parçası olarak kaderlerinde var"gibilerinden söz etmiyor.
    üzüntümüz acımız büyüktür o yüzden senden ricam önce acımız dinsin dediğin konu ayrıca tartışılır ama gün üzüntü ve acıyı paylaşma günüdür
    bu konu üzerinden sizden ricam siyasi polemik yapmayalım insanlar ölmüştür ve acı gerçekten türkiyenin acısıdır!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri