REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: 'Kaset Montaj' Sonrası İlk Açıklama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gel de üzülme... Abdullah Gül çok değil iki hafta önce Vakit Gazetesine ne demişti hatırlayın:
    ''Benim babam küçük esnaf ve sakallı olduğu için beni Cumhurbaşkanlığına layık görmediler.''
    Sakallı babanın Cumhurbaşkanlığına seçilmek için engel değil klasik bir AKP istismarı olduğunu Sayın Demirel'in sakallı babalarını hatırlatılarak çürütülmüştü.
    Geriye kalıyor zavallı esnaf istismarı.
    Heyhat, o da büyük bir çarpıtm aymış.
    Gazetelerdeki habere göre meğer Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül beyefendi öyle zavallı bir esnaf filan değilmiş.
    Tersine kökleri 1972 ye dayanan bir şirkete ASTEKSAN ve 4000 metre kare kapalı alanı olan devasa bir fabrikaya sahipmiş.. Bitmedi...
    Abdullah Bey in zavallı dediği babasının İstanbul da da KITOKO iç ve dış Tic. LTD . Diye de ayrı bir şirketi varmış.
    Bütün bu şirketlerin Adana ve Romanya'da şubeleri bulunuyormuş.
    Abdullah Gül'ün babası fabrikasında ne imal ediyor?..
    Şehir, park ve bahçe mobilyaları, çöp kutuları, otobüs durakları, aydınlatma elemanları ve reklâm bilboardları.
    Peki zavallı esnaf Hamdi Gül bunları nerelere mi satıyor?
    ASTEKSAN in internetteki web sayfasına bakalım...
    AAaaaa o da ne!
    42 AKP li belediyenin referansları var orada.
    Keza İstanbul Büyükşehir belediyesine bağlı IETT ve ISTON da var.. bu listede...
    Referans ne anlama geliyor....
    ASTEKSAN 42 AKP li belediyede iş yaptı ve bitirdi anlamına geliyor..
    Görüyor musunuz Abdullah Gül'ün zavallı esnaf babasını...
    Peki, bütün bu işlerin alınması ya da verilmesinde cumhurbaşkanı Abdullah Gül' ün payı ya da katkısı var mı?
    Bunu ihaleye giren diğer şirketlere sormak gerek...
    İstanbul'un 2300 bilboardunu 5 trilyona Abdullah Gül'ün babası yapacak..
    Şimdi soruyoruz... Abdullah bey, bunlara ne diyorsun..?
    42 AKP'Lİ belediyenin babana verdiği ihalelerin hesabını vermek durumundasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akşam gazetesi yazarı Yavuz Semerci'nin yazısı....

"Abdullah Gül’e bir özür borcum var

Dün Abdullah Gül ile uzun bir telefon görüşmesi yaptım. Çok üzgündü. Kendisi hakkında bir karalama kampanyası başlatılmasının ötesinde bir de benim ile ilgili hayal kırıklığını dile getirdi. Nedenini anlatacağım.

Yazılarımı takip eden okurlar hatırlayacaktır:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait reklam panolarının yapım ihalesini Abdullah Gül’ün kardeşinin yönettiği Asteksan aldığına dair habere diğer gazeteciler gibi ben de balıklama atladım. Ve araştırdım. Gerçekten de anladım ki, böyle bir ihale yok. Çünkü, Belediye İstanbul’da kendi sahibi olduğu 3 bin 500 billboard’un (reklam panosu) işletme hakkını ihale açarak devrediyor. İhaleyi Alman Ströer kazanıyor. Ondan sonra da Belediyenin bu billboardların yenilenmesi, işletilmesi, pazarlanması ile ilişkisi kalmıyor. Ardından da İnter firması 2.500 adet, kendi dizayn ettiği billboardu yaptırmak için firma arıyor ve Gül’ün kardeşine ait (babası da ortak gözüküyor) şirket ile anlaşıyor.

Bu bilgiyi yazıma ekleyerek, Belediye’nin Gül Ailesi’ne bir ihale vermediğini yazdım.

Ancak haberi bir adım öteye götürerek, çok güvendiğim konuya yakın bir kaynağıma sordum: “Peki, İnter’e devredilen bu billboardları daha önce kim üretti ve belediyeye sattı?” Yanıt Asteksan oldu. Bunun üzerine yargı oluşturacak nitelikte soru sordum: Asteksan ile İstanbul Belediyesi’nin ilişkisi ne zaman başladı? Bu güne kadar Asteksan, İstanbul Belediyesi’ne ne kadar mal sattı?

Hatırlarsanız, bu köşeye başlarken, size bir söz vermiştim. Yalan yazmayacağım. Hata mı? Elbette yapacağım ve hata yaptığımı anladığı anda da düzelteceğim.

Hatam, Gül Ailesi’ne söz hakkı vermedim. Şimdi bunu düzeltiyorum:

Abdullah Gül dedi ki; Yavuz Bey, benim hakkımda bir karalama kampanyası başlatıldı. Bu konulara çok dikkat eden bir insanım. Ticari hiçbir ilişkim olmadığı gibi aileme de siyasi kimliğimi kullanarak veya kullanıldığı izlenimi verecek hiçbir işe girmemeleri söylerim. Ben bile bunca yıldan sonra, etrafı gecekondu olan bir bölgede, TOKİ’den mütevazı bir ev satın aldım. Bunu bile spekülasyon malzemesi yapmaya kalkanlar oldu. Dün yazınız üzerine Macit Gül ile görüştüm. Kendisi bana geçmişte de İstanbul Belediyesi ile tek kuruşluk bir alışveriş yapmadığını söyledi. Kimseyi arayarak bu konuda özel bir açıklama yapmadım. Ama sizin niyetinizden şüphe etmediğimden bu yanlışınızı düzeltmek istedim...”

Yarım bıraktığım işi tamamlamak için Macit Gül’ü de aradım.

Dedi ki: “Yavuz Bey, Biz başka belediyelerle örneğin İzmir Belediyesi ile iş yaptık. Ama nasıl? İhale açarlarsa gider, ihaleye girer, kazanırsak mal satarız. Yanlış anlaşılma korkusuyla kişi olarak pazarlama işine dahi karışmam. Şunu söylemeliyim, hiçbir belediye ile doğrudan ve dolaysız ihalesiz iş yapmadık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gelince. Ne bugün, ne de dün belediye ile tek kuruşluk alışveriş yapmadık. Biz 15 yıldır kent mobilyaları üretiyoruz. Alman firması ile ilişkimiz ise 3 yıl önce başladı. Alman firma tasarımlarını getirir, biz de üretiriz. Onlar da bu ürünleri Türkiye’nin dört bir yanında kullanır.”

Bu noktada olay yeni ve ispat edilebilir bilgi gelmediği sürece Gül Ailesi’nin verdiği bilginin doğru olduğuna inanıyorum..."

Akşam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açılan konu ne birde konunun geldiği noktaya ve yapılan yorumlara bakın.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çinliler işi çok ileri götürdü baykalı bile clonlamışlar. Peki kaset montajdı neden baykal şimdiye kadar hiç kaset deki görüntülere itiraz etmedi kemal kılıçdaroğlunun aday olduktan sonra mı anladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilimsel araştırmalara ne gerek var onu anlamadım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    incelemeyi yapan ulusal kriminal arkadaşlar:49:
    iyide bu hükümet her tarafa kendi adamlarını yerleştiriyorya ulusal kriminale kendi adamını yerleştirememişmi?

(Öküzün altında buzağı aramayı iyi bilirizde)
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri