Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Diablo WIFI Cam + Cas interface 3 plus Yeni

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Diablo WIFI Cam + Cas interface 3 plus Yeni

Diablo WIFI 3.2 Cam ve Cas interface 3 plus birlikte.

Paylaþým özelliði olmayan modül giriþli uydu cihazýnýzý paylaþým alabilme özelliði kazandýrýr.

Diablo wifi enson yazýlýmý yüklüdür.

Uydu cihazý ile modem arasýnda kablosuz iletiþim kurar.

CCcam new cam destekler.
    Ayrýca Cas interface 3 plus ile diger mödül ve karlarýnýzý da kullanabilirsiniz. (yükleme yedekleme)
    Teknik özellikler

Hardware:

ARM7TDMI @ 50Mhz.

FPGA @ 100Mhz processing speed.

RAM: Internal 16KB and External 1024KB.

ROM: 256KB Internal Flash and 2MB Dataflash.

J-tag connection.1 Smartcard Readers Plug-In.

2 Unique ****** Numbers internally lasered inside.

Software:

PICO-OS Operating System.

Dataflash internal Filesystem FAT 12.

Fully programmable by PCMCIA secure protocol.
    Ürün yurt dýþýndan getirtildi ve sýfýrdýr talep olursa devamý gelecekdir.
    Ücretler:
    Toplam 350 tl.
    Konu ferhat2160 tarafýndan (08-01-2011 Saat 20:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

böyle bir þey var mýdýr yok mudur diye düþünüyordum.yapýlmýþ olduðunu þimdi gördüm.dreambox ve vb.cihazlarla uðraþmak yerine modül giriþine takýp hem cccam hem de newcamd card share özelliði olmasý,ethernet baðlantýsý olmadan modemin kablosuz aðýndan baðlanmasý kolaylýðý saðlýyor.ücretli bir serveri buna yükleyip modül yuvasýna takmak yeterli galiba ama fiyatý klonlu bir dreambox un neredeyse 4 katý.çok pahalý.bu durumda 150 tl ye drambox almak daha mantýklý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý firelove Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    böyle bir þey var mýdýr yok mudur diye düþünüyordum.yapýlmýþ olduðunu þimdi gördüm.dreambox ve vb.cihazlarla uðraþmak yerine modül giriþine takýp hem cccam hem de newcamd card share özelliði olmasý,ethernet baðlantýsý olmadan modemin kablosuz aðýndan baðlanmasý kolaylýðý saðlýyor.ücretli bir serveri buna yükleyip modül yuvasýna takmak yeterli galiba ama fiyatý klonlu bir dreambox un neredeyse 4 katý.çok pahalý.bu durumda 150 tl ye drambox almak daha mantýklý
    Pahalý olmasýnýn nedeni Cas interface 3 plus ile birlikte olmasý bu kart yükleyici bircok cam ve kart ile çalýþýyor.

Ayrýca biravantajý daha var evde iki ayrý odada cý giriþli uydu cihazýn varsa tek diablo wifi ile kablo baðlantýsý olmadan istediginiz cihazda çalýþýr.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri