laptop arýyorum saglam veya arýzalý olabýlýr
selam doslar laptop arýyorum ýstanbul sehremýn,deyým- 05462066240 gorusebýlýrýz laptop buyuk ekran ve tam profosyonel býr cýhaz arýyorum marka model fark etmez nasýlolsa hepsý cýn anladýnýz kýrýk dokuk kurcalanmýs makýnalara teklýf vermeyýn pýl aku arýzasý sarj etmýyo acýyo harddýský gormuyo hd arýzalý makýna kesýn calýsýcak vazýyette program yapýyo,rum ve býr cok makýnam mevcut hýzlý ýslemcý rem 1,2,3,4 olabýlýr hd 120cb,160cb 250cb 500cb hýc farket,mez takas dusunurse,nýz 3 tane p-4 profosyonel bmw farlý ýsýklý kendým yaptýgým makýnalar mevcut ýntel ýslemcý 2,0 512 rem ekran kartý kamera dvd, cd rayder 1,44 flopy 380 vat ozel pover 3 fanlý ozel kasalar hd lere gelýnce 7200 prm 80cb,160cb,250cb yukseltýrým asa cekerým 350 lýra ,450 lýra olan super cýhazlar wayles ,ýnternet ,olan cýhazlar,dýr cýhazlar onbord,dur yený serý 2 ,3 ay once kurdum xp sp-3 profosyoneller kuruludur her tur program yuklu olup tak calýstýr durum,dadýr kasalar ortalama 72 saat test,lýdýr ýsýnma hýc yok butun,degerlerý tamdýr hd ýsýlarý 16,dereceden 25 derece cývarýdýr hddýsk ýstýyenlere hardýsk verebýlýrým, 10cb,20cb,30cb,40cb,80cb,160cb,250cb ýde ve sata,lar,dýr evet doslar teklýflerýnýzý beklýyorum ya sýz uste verýrsýnýz yada ben sorun degýl electronýc her sey,len takasa gelýrým aklýnýza ne gelýr,se pýoneer ,araba kolonu ts 1700,ts 204 ,ts.207 ts 2099, buyuk ev kabýnlý 350w350 super amerýkan bas 30cm týz torbýl kýrasovwarlý ,oto anfý ,8 ýnc ecd oto tv ,oto pýonerr anfý,her sey olabýlýr takas yapabýlýrým
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Uploaded with Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri