Cihazi yeni aldim test ettim mükemmel bi cihaz diseq motor desteði yok ama zaten diseq i cihaza baðladiðin zaman kendin elle çevirebiliyosun buda okadar önemli deðil diðer bütün özellikleriyle harika bi cihaz
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Cihazi yeni aldim test ettim mükemmel bi cihaz diseq motor desteði yok ama zaten diseq i cihaza baðladiðin zaman kendin elle çevirebiliyosun buda okadar önemli deðil diðer bütün özellikleriyle harika bi cihaz
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Hayýrlý olsun kardeþ.güle güle kullan. bütün teknik özelliklerini, Nereden,kaç liraya satýn aldýðýný forumdakilerle paylaþýrmýsýn?
saðol gungör abi cihazýn kendi özelliklerini hemen yazmadým test edip kendim özelliklerini birebir gördükten sonra herkesle paylaþacaðým ayrýca cihazý umarým reklam yapmýþ macýyla deðil formumuzunda sponsorlarýndan olan ÖZEN UYDU UYDU STOREDEN 320 TLYE ALDIM
Menüden detaylý ve net bir þekilde resimler çekip foruma ekleyebilir misiniz acaba? Ayrýca üretici hakkýnda bir bilginiz var mý? ve Frekanslarý bir program yardýmýyla yükleniyor olmasý lazým bu programý nereden temin ediyoruz cd mi var?
dün cihazý test ettim ve kurulum yaptým çok ii þekilde verim aldým kurduðum uydu hellesat 39 derece türksata yakýn bi uydu türksatla frekanslarda ayný olanlar olmasýna raðmen mükemmel sonuç aldým cihaz türk malý yeni üretilen bi cihaz tp leri elle rahatlýkla deðiþtirebiliyosunuz 32 uydu her uyduda 16 tp yani frekans var otamatik uydu bulucu spekturum ayarý lnb kalite uyduduyu bulduðunda kilit özelliði sesli uyarý ile bulduðun uydunun ilk 5 frekansýný ayný anda görebilme gibi özellikleri var ayrýca ayarlar bölümünden ekran rengi kontrast ayarý sesli uyarý açýp kapama pil durumuna bakabilme gibi özellikleride mevcut cihazýn resimlerinide en kýsa zamanda çekip formda paylaþacaðým
yetkili servisi ist bulda zaten cihazý ilk aldýðýmda bataryanýn þarjýnýn nasýl olacaðý içindeki kendi þarjýnýn bitip ondan sonramý þarj edileceði hakkýnda bilgi aldým ilgilendiler cihazýn 2 yýl garantisi var ayrýca çoðu cihazlarýn kabla yani konnektör giriþleri altta bu sýkýntý yaratýyodu bu cihazda konnektör giriþi üstte buda + bir avantaj bence
birtanede ben alsam iyi olacak dama inip cikmaktan 37 tv recevier uzatma kablosu cekmekten býktým umarým iyi bir clhazdir uydu storedan daha once alýsverýs yapmýstým.
Arkadasým bu cýhazýn pýl durumu cok onemlý.Gun ýcýnde en az 10 montaj a yetebýlecekmý.Pýllerý ýyý ýse alýnýr. Býktým artýk bu magýc fýnder den. Özellýk olarak gercý herseyý ýle ayný ama pýller onemlý....OK denýlýyorsa almaya taraftarým.
abi þimdilik ii gibi görünüyo sýkýntý yok ben günde okadar kurmuyorum ama cihaz pil durumuylada on numara diyebilirim
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri