Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kılıçdaroğlu Konuşuyor (Canlı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deniz baykal İstifa ettiğinde aday değilim kesınlıkle olmuyacam timsah gözyaşları döken bu adam değilmiydi.

Nerde ölüm oruçları hepside soluğu kebapcıda aldılar. Nerde imza toplayanlar nerde cıkıp eylem yapanlar hepsi birden kayboldular.

Baktılar gördüler kamuoyu yemedi yaptıkları dümeni. Deniz Baykalı koltuğundan indiren gurubun başında kılıçdaroğlu ve chp partisi var.

Söylediği sözleri herkez söylüyor. vaatleri vermek değil yerıne getirmek önemli.

Kılıçdaroğlu yerıne CHP nin içinden medyayla haşır neşir olamamış karakter olarak daha asil bir adam beklerdim. CHP bu isimle kaybetmeye yine mahkum.

Ayrıca bu adamın PKK yanlılarını acık bir dille muhalefet olsun die savunduğunu biliyoruz dahada söze gerek yok. Ayrıca dün baykalın arkasında olup sonrada böle bir pis oyunu yapan bir kişiden hayır beklenirmi.

Tüm türkiye biliyor baykalı kendı partisi koltuğundan etti ve o tuzağı kendı partisi kurdu. Dahası varmı ya. Neden bu partinin başına doğru dürüst birisi gelmio hep muhalefet partisi olarakmı kalmak istio.

Ayrıca sol birleşecekmiş bu birleşmeler hikaye demekki hala kendilerine guvenemıolar.

AKP yine tek başına iktidar gelecek zaten erdoğanın karşısında kılıçdaroğlu siyaset konusunda koskocaman sıfır. Zaten erdoğanda bunu acık ara diel getird.

Bende bakıyorum şöle kılıçdaroğlu chp Yİ TAŞIYACAK BİR ŞAHSİYET DEĞİL.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla kimse kızmasın amam volkan ustanın da dediyi gibi bu tip insanlara güvenmiyorum AKP dende şaşmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kılıçdar oğluyla çok şey değişecek memlekette buna hazırlıklı onunmalı , millet fakir fukara edebiyatıyla iktidara gelenleri unutmadı, v, benim gibi oy kulanmayan milyonlar sandıkta , her şeyi netleştirecek ,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Başkanlar değişince bir şey olmaz.Zihniyet değişmesi lazım sav,anadol v.s. gibi halka tepeden bakan zihniyet oldukca bir şey yapacağına inanmıyorum.Dersim konusunda yaptığı kıvırtmayı unutturamaz millete.Buda ergenekon örgütünü savunuyor,darbeci cuntacı zihniyetin savunucusu.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Başkanlar değişince bir şey olmaz.Zihniyet değişmesi lazım sav,anadol v.s. gibi halka tepeden bakan zihniyet oldukca bir şey yapacağına inanmıyorum.Dersim konusunda yaptığı kıvırtmayı unutturamaz millete.Buda ergenekon örgütünü savunuyor,darbeci cuntacı zihniyetin savunucusu.AEO.
    bak dersimi unutmuştum. daha kıvırdığı çok konu vardır.

Taşörenliği bu ül***e kendileri getirdiler. Üniversiteliler iş bulacakmış fabrikalar üretecekmiş Devrim olacakmış Devrimciler gelecekmiş.

Kendi ağzıyla dio devrimciler gelecek yetiştirdikleri PKK lıı devrimcileri günyüzünemi çıkacak.

Ah kılıçdaroğlu bu ülke yemez bunu.

Bir sonraki seçimde sıralama

1.AKP

2. Saadet (Belki birinci olacak)

3. MHP

4 CHP (Belkide 5 nci)

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

%10 barajını düşürmek konusu dışında hiç yeni bir şey demedi gandi kemal....
    dolayısı ile....
    ne başörtüsü sorununu çözecek bir bakış açısı ...
    ne ergenekonu dışlayacak cesareti...
    ne sivil anayasayı savunacak birikimi...
    ne de demokratik açılımları destekleyecek...yüreği var...
    ...
    welhasıl...chp cenahında...hamam da...tas da aynı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    %10 barajını düşürmek konusu dışında hiç yeni bir şey demedi gandi kemal....
    dolayısı ile....
    ne başörtüsü sorununu çözecek bir bakış açısı ...
    ne ergenekonu dışlayacak cesareti...
    ne sivil anayasayı savunacak birikimi...
    ne de demokratik açılımları destekleyecek...yüreği var...
    ...
    welhasıl...chp cenahında...hamam da...tas da aynı...
    S.A.:45:AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir günde...18 yıllık liderlerini terkeden...unutan....onu arkadan bıçaklayan bir partiden...türkiye'ye hayır gelir mi allahını seversen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalancıya inananlar yalancıya oy verenler.yalan söylemekten ve kendisini kandırmaktan vazgecemezler.1000 oyum olsa asla oy vermem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav bir durun daha dün bir bugün 2 acele etmeyin ülkede çok şey değişecek , bakın göreceğiz beraberce, bakın varan 1 baykal gitmez dediniz gitti, daha çok güzel günler göreceğiz.
    şuna karşıyım kılıcdar oğlu pkk desdekcisi yok sgk batırmış falan filan kalıplaimış klişe laflar bunlar , şimdiye kadar bunar vardıda niye ısbatlanmadı taraftar medya ne güne duruyordu ,bunlar ucuz numaralar millet artık yemiyor bu tür iftiraları zaman değişim zamanı bölücülk değil diyorum bu ülke için bir ışık olacağını hısediyorum selam vede saygılar.

*******yalancıya inananlar yalancıya oy verenler.yalan söylemekten ve kendisini kandırmaktan vazgecemezler.1000 oyum olsa asla oy vermem********

unutmadan yalacı muhabeti falan filan girmeyin bence yoksa burda baya belge sıralarım ama forumun yapısına ters olduğu için yapmıyorum,i bu zihniyet zaten yalancılara talancılara oyverdiği için onların veballerinede ortak olmuştur izlerken kimlere oy vermışsiniz iki defa düşünürsünüz...
    bu zihniyet diyorum diğerlerini ayrı tutuyorum
    Konu gacvokem tarafından (23-05-2010 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri