Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ülkemize giren ithal etten yiyecekmisiniz?

Katılımcı sayısı
389. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • İthal et yerim

171 43.96%
  • İthal et yemem

218 56.04%
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ülkemize Girecek Olan İthal Et'ten yiyecekmisiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Ülkemize Girecek Olan İthal Et'ten yiyecekmisiniz?

sonunda İhalesi yapıldı ülkede et kıtlığı var denildi pahalı denildi dün akşam çobanlar ve tüccarlar yol kapattı elimizde mal dolu ama yem ve mazot fiyatları arttıgı için anca kurtarıyor dediler
    bana göre bizim etimiz bize yeter dışarıdan gelecek olan etin ne oldugu belirsiz hastalık varmı yokmu hormonlumu hormonsuzmu belli değil???

aradaki aracılar kazansın diye bir önerge atıldı acilen et ithalat yapılma kararı alındı esefle kınıyorum ve ben şahsen ithal et yemeyi düşünmüyorum!!!
    bizim etimiz bize yeter

Sizin fikirleriniz nedir?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk oy benden olsun...!!!

Türkiyeye kesilmiş olarak gelirse yemem ama canlı hayvan giriiş yapılacakmış ozaman her türlü yerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiyeye kesilmiş olarak gelirse yemem ama canlı hayvan giriiş yapılacakmış ozaman her türlü yerim
    canlı hayvanın hormonlu olmadıgını ilaç verilmediğini genleriyle oynanmadıgını nereden biliyorsun?
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    canlı hayvanın hormonlu olmadıgını ilaç verilmediğini genleriyle oynanmadıgını nereden biliyorsun?
    Cabbari usta Türk yetkilileride okadar salak değillerdir heralde elbet tahlilini yaparlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari usta Türk yetkilileride okadar salak değillerdir heralde elbet tahlilini yaparlar
    Türk ordusuda o kadar salak değil herşeyin en iyisini bilir ama içi ergenekoncu doluymuş bilmem anlatabildimmi
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türk ordusuda o kadar salak değil herşeyin en iyisini bilir ama içi ergenekoncu doluymuş bilmem anlatabildimmi
    iide bunun garantisini başbakan verdi daha yetkili kim çıkıp bu etler e garanti vermesi gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk oy benden olsun...!!!

bende
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gözümle görmdiğim kendim yetiştirmediğim yada güvenmediğim eti almamda yememde
    ülkemiz üzerinde oyunlar var yada biz paranoyak olmuşuz cak gribi cuk giribi hep amerika ve israile mal ediliyor bbuda oyle olabilir hindi ve tavuk balık etine devam
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

topu topu 7500 adet hayvan gelecek buda fazla bi rakam değil baştakiler spekülatörler fiyatı geri çeksin diye yaptı bu ithal et olayını arkasının gelmeyeceğini düşünüyorum.Etin ithal olduğunu anlarsanız yemeyebilirsiniz.ŞAhsen burdaki etlerin ne kadar sağlıklı olduğu da şüpheli buluyorum at,eşek eti davasından göz görmeyince gönül katlanıyor her(çoğu) imalathane öle maalesef işim gereği imalathanelere de giriyorum iğreniyorum ama 2 gün sonra aynı markanın ürününü yiyorum,yiyoruz misal ekmek hangi şartlar altında yapıldıuğı malum ama hepimiz yiyoruz.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az buçuk kırsal kesimde yetişen ve devamlı aynı tür et yiyen insanlar etin tadından rahatlıkla anlayabilir hayvanın kendisinde bir numara varmı yokmu diye
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri