... Kýlýçdaroðlu kurultay salonunda konuþmasýný yaparken, salonun tam karþýsýndaki Radisson SAS Otel'in lobisinde karþýlaþtýðýmýz Ýstanbul Ýl Baþkaný Gürsel Tekin ilginç ve beni çok þaþýrtan bir yorumda bulundu. "Kötüydü! Çok kötüydü hem de! Çünkü bu konuþma metnini ben kaleme almadým. Benim hazýrladýðým konuþma metni dün gece yarýsý operasyonu ile deðiþtirilmiþ birileri tarafýndan. Benim hazýrladýðým metinde iktidarý hedef alan konuþmalar ve Baþbakan'ý hedef alan polemikler yoktu! Muhalefetin m'si yoktu! CHP'nin deðiþen vizyonunu, bundan sonra yapacaklarýmýzý anlatan konular vardý sadece. Üzgünüm ama ben de sizlerle birlikte ilk kez dinliyorum bu konuþmayý. Þaþkýnlýk içindeyim. Ne yazýk ki kötü bir metin" deyip, sonuna da,
"Ne yazýk ki medya Kýlýçdaroðlu'nu yanlýþ yönlendirdi!" dipnotunu ekleyince bu sohbete tanýk olan Milliyet Yazarý Serpil Yýlmaz, Taraf'tan Star Gazetesi'ne henüz transfer olan Elif Çakýr'la hep beraber atladýk üzerine... "Ne demek medya yanlýþ yönlendirdi Gürsel Bey? Nasýl yani, bu konuþmanýn metnini medyadan birileri mi hazýrladý yoksa?" deyip, son cümlesinin kodlarýný çözmeye çalýþtýk ama maalesef pek bir bozuk ve mutsuz hal içinde olduðunu hissettiðimiz Tekin, tüm ýsrarýmýza raðmen sorularýmýz cevapsýz býrakýp ortamdan kaçmayý yeðledi..."
SEVÝLAY YÜKSELÝR - SABAH

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri