Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Ankara Yolunda feci kaza: 4 ölü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ankara Yolunda feci kaza: 4 ölü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Samsun`da sağanak yağış dolayısıyla ıslak zeminde kayan kamyonetin karşı şeride geçip otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun-Ankara kara yolu 17. kilometresi Adalar mevkiinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kavak`tan Samsun istikametine seyreden Adem Tagıl (49) idaresindeki 06 BP 9345 plakalı kamyonet, sağanak yağış dolayısıyla ıslak zeminde kayarak refüj ortasından karşı şeride geçip önce Veysel Çiçek idaresindeki 34 HB 942 plakalı otomobile, ardından da Mahmut Kurt (37) idaresindeki 55 FV 310 plakalı otomobile çarparak ters döndü.

Kazada, 55 FV 310 plakalı otomobilin sürücüsü Vezirköprü İmam Hatip Lisesi`nde Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Kurt, yanındaki eşi Vezirköprü Yağcı Köyü İlköğretim Okulu`nda görevli Sınıf Öğretmeni Kezban Kurt (32), baldızı Fatma Deniz (24) ve kızı Zeynep Kurt (3) olay yerinde hayatını kaybetti. Ailenin 10 yaşındaki oğulları Hüseyin Kurt (10) da ağır yaralandı.

Bafra Kızılırmak Lisesi`nde kadrosu bulunan Mahmut Kurt`un eşinin tayini Bafra`ya çıkmadığı için Vezirköprü`de görev yaptığı öğrenildi.

Yaralanan kamyonet sürücüsü Adem Tagıl, Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne, kimliği tespit edilemeyen bir kişi de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ölen otomobil sürücüsü Mahmut Kurt ve eşi Kezban Kurt`un Samsun`un Vezirköprü ilçesinde bulunan Vezirköprü Lisesi`nde öğretmen oldukları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    Konu umut55 tarafından (24-05-2010 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eyleye.... bu ara samsunumdan ne çok cenaze çıktı...
    azrail samsun civarında dolaşıyo bu aralar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Kimsenin başına vermesin böyle kazayı. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarınada Başsağlığı diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kimseye vermesin.hepsinede rahmet eylesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah hepimizi korusun Ölenlere Cenabı Allahtan rahmet diliyorum, acılı ailelerine sabırlar diliyorum mekanları cennet olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri