Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Samandra'da, bir askeri eðitim uçaðý düþtü.
25 Mayýs 2010 Salý, 11:02:18
Samandýra'da eðitim uçuþu yapan bir askeri uçak düþtü. Ýtfaiye ekiplerinden alýnan bilgiye göre; uçakta bulunan 3 kiþi yaralandý.
...
Samandýra'da eðitim uçuþu yapan bir askeri uçak, sokaðýn ortasýna düþtü. Üzerinde çok sayýda binanýn yer aldýðý sokakta kimsenin bulunmamasý muhtemel bir faciayý önlerken, uçaktaki 3 personelin yaralandýðý bildirildi.
Alýnan bilgiye göre, eðitim uçuþu yapan Cesna 182 tipi askeri eðitim uçaðý, Samandýra mevkiinde kontrolden çýktý. Hýzla alçalan uçak yüksek gerilim hattýna çarptýktan sonra, üzerinde apartmanlarýn bulunduðu Pir Sokak'ýn ortasýna düþtü. Olay sýrasýnda sokakta kimsenin bulunmamasý muhtemel bir faciayý önledi.
Kazada uçakta bulunan 3 personelin yaralandýðý öðrenildi. Yaralý personelin, çevreden yetiþenlerin de yardýmýyla ambulanslarla Sancaktepe Bölge Hastanesi'ne kaldýrýldýðý ifade edildi. Kazanýn ardýndan enkazda yaþanan yakýt sýzýntýsý kýsa süreli paniðe neden oldu. Askeri ekipler, olay yerinde çekim yapmak isteyen basýn mensuplarýna engel olurken, itfaiyeciler sýzýntýya iliþkin gerekli önlemleri aldý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri