REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: teşekkür butonu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Bencede hiç uygun bir şey değil ve gerek olmayan bir uygulama...hem site görünümünü bozuyor hem amaca aykırı nedenmi bu tür forumlar siteler ve bu sitelerin içinde üye olan,görevli olan kişilerin tek amacı bilgi paylaşımdır ve bilgi paylaşımıda hiç bir karşılık beklemeden gönüllülük esasına dayanarak sürer gider...insanlara faydalı yararlı olabilmek en büyük mükafattır teşekkür edilip edilmemesi önemli değildi ve bunu rakamlarla sayılarla toplayıp çarpmanın hiç bir yararı ve amacı yoktur...diyelim 1 milyon tane teşekkür aldın bu neyi gösterecek ve neyi belirleyecek bu insanları bir birinden uzaklaştırır yardımı bilgi paylaşımını ikinci plana iter kimse kimsenin umrunda olmaz tek amaç daha çok teşekkür sayısı elde etmeye döner...Örnekler var bir çok yerde forumculuk ruhuna bu tür uygulamalar terstir...esası karşılıksız bilgi paylaşımıdır insanlara yardımcı olabilmektir...böyle güzel...bir milyon teşekkürü ne yapayım 1 kişiye yardımcı olabilmek bana dünyanın en güzel duygularını yaşatırken...sevgilerimle...
    bu sözün üzerine diyecek bir şey bulamıyorum sadece istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı
    bu sözün üzerine diyecek bir şey bulamıyorum sadece istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında bende bu öneriyi sayın adminimle konuşacaktım ama baktımki bütün arkadaşlarımız teşekküre falana takmıyorlar sadece paylaşım için burdalar bende hiç ses etmedim bu arada teşekkürler içimde kalmamış oldu saygılarımla
    Karizma51
    Junior Members
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Giriş: 03-03-06
    teşekkür:1
    Üye No: 1829
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (27-05-2006 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl isteniyorsa öyle olsun o zaman bence mahsuru yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Karizma51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl isteniyorsa öyle olsun o zaman bence mahsuru yok...
    Valla her mesaja teşekkur eden bir mesaj altında cıkıyor oda dizaynı bozdugu için eklemedik.Boş eklenti o bence :00000002:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri