REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İsrail saldırılarını protesto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İsrail saldırılarını protesto

israilin filistin ve lübnan saldırılarını pretoesto etmek amacıyla 30 ağustos günü tüm internet siteleri linklerini kapatma kararı alıyorlar. sitemiz yönetimlerini de islam alemeine destek için bu protestoyu uygulamaya çağırıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size katılıyorum ve destekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fıratcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size katılıyorum ve destekliyorum
    :45: tüm müslüman kardeşlerede destek vermeye davet ediyorum yaşasın müslümanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mutlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    israilin filistin ve lübnan saldırılarını pretoesto etmek amacıyla 30 ağustos günü tüm internet siteleri linklerini kapatma kararı alıyorlar. sitemiz yönetimlerini de islam alemeine destek için bu protestoyu uygulamaya çağırıyorum.
    Kim almış bu kararı acaba? destek verelim hep birlikte...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

protesto etmeye varız:00000002: ama konuyu ynlış yere açmışsınız forumla ilgili öneriler hatalar ve görüşler vs işlenmekte burda neyse
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (06-08-2006 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim almış bu kararı acaba? destek verelim hep birlikte...
    Bencede kapatmasına kapatılımda.Bunun artıları ne olacak biz mkapatysak başkaları kapatacak mı ? merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bencede kapatmasına kapatılımda.Bunun artıları ne olacak biz mkapatysak başkaları kapatacak mı ? merak ediyorum
    hani derlerya susma sustukça sıra sana gelecek bir nebzede olsa sesimizi çıkartalım sessiz olmadığımızı katil israile gösterelim göstrelimki bir adım atmasınlar o adımı geri atsınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet tüm internet siteleri denmiş, bir kere bu imkansız bir şey.
    Kaynak gösterilmeden yazılanlara itibar etmemek lazım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet tüm internet siteleri denmiş, bir kere bu imkansız bir şey.
    Kaynak gösterilmeden yazılanlara itibar etmemek lazım..
    Bencede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu duyarlılığınıza yürekten katılıyorum ve destekliyorum.
    Ancak, Türkiyedeki insanlar kadar acaba araplarda da bu duyarlılık var mı? Hiç sanmıyorum. Dünyada tek erkek lider Venezuella başkanı ÇAVEZ'miş. Çıktı İsraile "sen orda soy kırım uyguluyorsun, büyükelçiliğimi kapatıyorum" deyip kapattı. Ve dünde ABD'ye kana ve petrole susamış drakula dedi. Bu lafları söyleyebilen bir Allah'ın kulu varmı şu dünya yöneticilerinden. Yok. Kimse bana bu adam rol yapıyor demesin. O zaman bende derim ki ABD ve İsrailin yaptığı tüm bu vahşete karşı sizde aynı rolü yapıp bu sözleri söyleyin derim.
    Çanak yalayıcı, aşağılık ve alçak arap yöneticileri bu arada napıyor dersiniz acaba. Haremlerimdeki kadınlarıyla yüksük oynuyorlar herhalde.
    Yapacakları iki şey var tüm zulümleri durdurmak için.
    1- 10-15 gün, bir ay veya bu zulümler duruncaya kadar petrol sevkiyatını durduracaklar.
    2- Batı bankalarındaki paralarını çekecekler.
    Bitti bu kadar. Bak sen bu alçak ABD ve batıda ki çatırdamaya. Peki bizler hertürlü yardımı yaparken İsrail petrol kuyuları olmadığına göre petrolü nerden alıyor dersiniz acaba? Sanırım Alfa üssü Marstan getiriyordur. Araplar vermediklerine göre değil mi? Daha önceki günlerde İKÖ toplandı. Ne karar aldılar dersiniz. Sadece kuru bir kınama. Onu bende yapıyorum üstelik sövüyorumda.
    Uzun lafın kısası bu alçak arap yöneticileri timsahın gözyaşını bırakıp adam gibi yaptırımlar uygulamalıdır. 1970' lerde uygulamışlardı. Tün batı yolları bomboş kalmıştı. Yaşları müsait olan arkadaşlarım hatırlarlar. Gazetelerin verdikleri o benzinsizlikten yollarda kalmış araba resimlerini. Dediğim gibi yukarıdaki iki maddeyi uygulasalar valla yer yerinden oynar dünyada. İki yüzlü ABD ve batı ülkelerinin anlayacağı dil bu dildir. Gerisi laf-ı güzaftır. Yani hikayedir.
    Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri