Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: supersat foruma sarı sitil yaptım arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Çok tanıdık oldu forum...o stil TurkeyForuma ait ve öylede kalmalı...sevgilerimle...
    aynen katılıyorum o renkler o forum ile özdeşleşmiş artık o yüzden başka forumlara yakışmaz sadece kopya bi forum havası verir yine de teşekkürler emek harcadığın için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emegin için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım ben bisey sorucam ama yanlıs biseyse özür diliyorum o sitili sırf kendim yaptım hicbir yere bakmadan birde demissiniz bu turkeyforuma ait ama ozaman sizin formun ana sitili de turkoglu-sata ait arkadaslar bu nasıl oluyor onun bunun sitili diye biz kullanmayacakmıyız birde turkeyforum daki sitilden farkı var tek sorum bu..
    Konu @RTHuR tarafından (27-05-2006 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
    arkadasım ben bisey sorucam ama yanlıs biseyse özür diliyorum o sitili sırf kendim yaptım hicbir yere bakmadan birde demissiniz bu turkeyforuma ait ama ozaman sizin formun ana sitili de turkoglu-sata ait arkadaslar bu nasıl oluyor onun bunun sitili diye biz kullanmayacakmıyız birde turkeyforum daki sitilden farkı var tek sorum bu..
    supersatforumdaki arkadaşlarımı iyi tanırım çoğunluk ne derse o kabul edilir ve uygulanır özürde dilemeye gerek yok hatasız kul olmaz hepimizde hatalr yaptık ama çoğunluğa karşıda durmadık burda öncelik işe değil öncelik arkadaşlığa ve kardeşliğe veriliyor bi yerde kardeşlik ve arkadaşlık varsa orda muhakkak işte vardır

galiba kullanılmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı

galiba kullanılmayacak
    evet kullanılmayacak ama arkadaşa emeklerinden dolayı teşekkür ederiz tekrar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben renklerin forumlar ile özdeşleştirilip sadece onların malı gibi düşünülmesine karşıyım. Zaten belirli renkler var. Doğal olarak bir çok forum aynı renkleri kullanmak zorunda kalacaktır. Buna kopya demek bence yanlış bir tanımlama olur. Ayrıca bir forumda beğenilen bir şeyin başka yerlerde kullanılması kızılacak bir olay değil tam aksine öğünülecek bir olay olarak görülmesi ve algılanması gerekir. Güzel olan her şey tüketilmeye ve kullanılmaya mahkumdur. Bu kullanım ise ne kadar çok olursa bunu ilk bulan için o kadar büyük bir öğünç olur. Şu anda bu forumun renklerini kullanan onlarca forum vardır. Belkide o forumların bir çoğu supersatforum'un varlığından bile habersiz olabilirler. Bu gayet normaldir. İçinden gelerek bir stil yaratan bu arkadaşa kopyacı gözüyle bakmak ne kadar doğrudur bu da tartışılır. Geçmişte ne yaptığını bilemem ama yaptığı olaydan ötürü duyduğu üzüntünün bir sonucu olarak kendisini foruma ve buradaki üyelere karsı sorumlu hissetmiş ve özür mahiyetinde bir stil çalışmasında bulunmuş. Ben bu arkadaşımı hiç tanımamama rağmen yaptığını taktirle karşılıyor ve kendisini kutluyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kopyalama kelimesi bu sitil için kullanılan bir kelime değildir.emek vermiştir yapmıştır teşekkür ettik ama bilmediğiniz bazı şeyler var forum yöneticileri arasında stiller,butonlar renkler v.s. gibi şeyler yüzünden sorun yaşanabiliyor bizim sitillerimiz bu kadar ve bunları kullanacağız.

Arıca söylemek istemiyorum ama kendi dalımızda Türkiyede'ki ilk 5 forumdan biriyiz online sayısı olarak istatistikler böyle gösteriyor ve adı gecen forumda bu 5 in ilk başında yer alıyor onun için bu tur sitilleri veremiyoruz sonra bize kopyacı gözü ile bakılıyor.

Umarım anlayış gösterirsiniz...Tekrar emek veren arkadaşa teşekkür ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben yine özür dileyerwk konuya başlıyorum sitili forum yönetimi kabul etmemiş olsun biz o sitili özür maksatındakalbimizden cıkan güzel bir manada yaptık ama ben özürümü tam affedirmek için foruma flas banner yaptım umarım bu beyenirsiniz hem üyelerimiz hemde forum yoönetimi yanlıs olaylardan dolayı cok cok özür diliyorum bece herkezin yanlısı olur siz arkadaslarımın buna bir büyüklük yapıp affetmesidir diye düsünüyorum yanlıs bir cümle eklediysem yine özürdiliyorum

Not:kendimi sizlere tam affettirememis hissttigimden bunu süpersata cizdim flaslı swf umarım tüm üyelerimiz beyenir

BANNER :

DOWNLOAD Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Resim

Konu @RTHuR tarafından (27-05-2006 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz olan herşeyi unuttuk hatalar insanlar içindir yeri gelir bizlerde yaparız affedilecek bişey yok yeter ki tekrarlanmasın...lüften bundan sonra özür kelimesini kullanmayın bizde zor durumda kalıyoruz sonra özürü kabul etmeyen insanlar gibi gözüküyoruz

bu arada barner güzel olmuş elinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TAMAM herkeze tesekkür ediyorum umarım banneri beyenmişinizdir forum da kullanırsınız

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri