Ben renklerin forumlar ile özdeşleştirilip sadece onların malı gibi düşünülmesine karşıyım. Zaten belirli renkler var. Doğal olarak bir çok forum aynı renkleri kullanmak zorunda kalacaktır. Buna kopya demek bence yanlış bir tanımlama olur. Ayrıca bir forumda beğenilen bir şeyin başka yerlerde kullanılması kızılacak bir olay değil tam aksine öğünülecek bir olay olarak görülmesi ve algılanması gerekir. Güzel olan her şey tüketilmeye ve kullanılmaya mahkumdur. Bu kullanım ise ne kadar çok olursa bunu ilk bulan için o kadar büyük bir öğünç olur. Şu anda bu forumun renklerini kullanan onlarca forum vardır. Belkide o forumların bir çoğu supersatforum'un varlığından bile habersiz olabilirler. Bu gayet normaldir. İçinden gelerek bir stil yaratan bu arkadaşa kopyacı gözüyle bakmak ne kadar doğrudur bu da tartışılır. Geçmişte ne yaptığını bilemem ama yaptığı olaydan ötürü duyduğu üzüntünün bir sonucu olarak kendisini foruma ve buradaki üyelere karsı sorumlu hissetmiş ve özür mahiyetinde bir stil çalışmasında bulunmuş. Ben bu arkadaşımı hiç tanımamama rağmen yaptığını taktirle karşılıyor ve kendisini kutluyorum.![]()
![]()
![]()

Teşekkur:

Yer imleri