Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: supersat foruma sarý sitil yaptým arkadaþlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

supersat foruma sarý sitil yaptým arkadaþlar..

arkadaslar Bu sitili sadece süpersata yaptým sunu söliyeyim bizzat kendi calýsmalarým sonuclarýnda ortaya cýkmýstýr umarýn beyenirsiniz...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. XML

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ÝMAGES DOSYALARI

Not: bu güne kadar olan yanlýþlýkarýmdan dolayý özür diliyorum bunu affettirmek üzere bunu süpersata yaptým umarým kabul buyururlar vede beyenirler
    Konu @RTHuR tarafýndan (26-05-2006 Saat 19:01 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý @RTHuR Nickli Üyeden Alýntý
    arkadaslar Bu sitili sadece süpersata yaptým sunu söliyeyim bizzat kendi calýsmalarým sonuclarýnda ortaya cýkmýstýr umarýn beyenirsiniz...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. XML

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ÝMAGES DOSYALARI

Not: bu güne kadar olan yanlýþlýkarýmdan dolayý özür diliyorum bunu affettirmek üzere bunu süpersata yaptým umarým kabul buyururlar vede beyenirler
    Çok guzel düþünce ama sarý stile gerek varmý @supersatforumda ana stil herkes tarafýndan begenilen bir stil.Uyelerimizde ayný kararda sanýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emekleriniz için teşekkürler akşam değerlendirilmeye alınır

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vallahi bence cok süper olur denemek hemde özür dilemiş olurum bide sarı sitl cok hos oluyor bütün üyelerimizde beyenek umarım bunu süpersat kullanıcı tüm üyelerimize armagan etmek istiyorum vede tesekkür ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý @RTHuR Nickli Üyeden Alýntý
    vallahi bence cok süper olur denemek hemde özür dilemiþ olurum bide sarý sitl cok hos oluyor bütün üyelerimizde beyenek umarým bunu süpersat kullanýcý tüm üyelerimize armagan etmek istiyorum vede tesekkür ediyorum
    Çok merak ediyoruz.Bakalým nasýl olmuþ akþam yoneticiler degerlendirecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok iyi çalışmalar ..............

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bakalım nasıl olmuş umarım kopya degildir.Genelde sarı stiller bir foruma ait yapılmaktadır bakalım nasıl duracak
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayır arkadaslar bunu bizzat kendim yaptım yalan yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok teþekkur ederim ama bu stili kullanamayýz.Turkey forum sitesine ait renkler bunlar Ana stil olarak ve +5 farklý stil seceklerine sahip supersatforumda var zaten.. 4 yýldýr var olan ve sadece bu renklere sahip olan bir sitenin birebir renklerini supersatforumda yayýnlamak ve kullanmak hiç dogru bir davranýþ olmaz..bizim ana stil renkleri su an baþka forumlarda kullanýlmakta biz ne kadar onlara kýzsakta kopya iyibirþey degildir..

Emekleriniz için teþekkurler..stilin resmini ekledim..
    Konu Admin tarafýndan (26-05-2006 Saat 20:45 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok tanıdık oldu forum...o stil TurkeyForuma ait ve öylede kalmalı...sevgilerimle...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri