23 derece dogudaki premierre International paketi sagolsun.
23 derece dogudaki premierre International paketi sagolsun.
bu iyi haber için teşekkürler
ben devamlı hayırlı işten yanayım ne diyelim hayırlı olsun
herşeyin hayırlı dostlar
ya aslında adamlar haklı ben olsam eğer mümkünse hergün değiştiririm şifreleme sistemini çuvalla para ver sonra en az elinde bulunan üyenin 5 katı illegal izlesin olacak iş değil ben digitürk e hak veriyor ve yasal bir abonesi olarak destekliyorum
sevgiler....
bende inandım daha öncede dediler ama boş hurafe
ha bide gitse, arkadaş çok güzel bi espiriyle cevap vermiş
tavşan kaç tazi tut
arkadaşlar bakıyorumda sistemin değişeceğine sevinenler de var. neden bu patronlara seviniyosunuz ki, bedava yayın izlemek onların yaptığı türlü sahtekarlıkların yanında solda sıfırdır.
1- bu forum hacklenmişti ve dt den dolayıdır.
2- kimse üzülmesin v5 kartlar okunmuştur.
3- bu ve bunun gibi kanal sahiplerine elimden gelse daha büyük zararlar verirdim.
saygılar.
Bizim için bahsediyorsanız böyle bir şey yok...Hack olayıda bazı dengesiz kişilerin yüzündendir...Dt den vb. şeylerden dolayı bir ceza yaptırım almadık almayızda yerli platformlar bizde yasaktır ve gerekli müdahale yapılır ve yapılıyorda...sevgilerimle...louis Nickli Üyeden Alıntı
Konu Admin tarafından (24-07-2006 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
İçtiniz herhalde digiturk neden hacklesin forumu .Şerefsizlerle ben birebir görüştüm digiturk hacklyecek olsa forumu hacklemez merak etmeyin .mahkeme yoluyla kapatır .bilip bilmeden konuşmayınlouis Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri