REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Digiturk 16 Hazirandan İtibaren Sistem Degiştirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca biz digiturk hakkında dosyamı verdik .dosya mı yayınladık lütfen forumu iyi inceleyin.4 mesajınız var forumda ve takip etmiyorsunuz herhalde
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı louis Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar bakıyorumda sistemin değişeceğine sevinenler de var. neden bu patronlara seviniyosunuz ki, bedava yayın izlemek onların yaptığı türlü sahtekarlıkların yanında solda sıfırdır.
    1- bu forum hacklenmişti ve dt den dolayıdır.
    2- kimse üzülmesin v5 kartlar okunmuştur.
    3- bu ve bunun gibi kanal sahiplerine elimden gelse daha büyük zararlar verirdim.
    saygılar.
    Bu forum digitürk yüzünden haclenmedi.Dengesiz birisinin yüzünden serverdeki açık nedeniyle haclenmek istedi.Bunuda başaramadı.Bak digitürk yüzünden forumlar haclenmez mahkeme kararıyla kapatılır.Kapatılan forumlar var.gör.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizleri aydınlattığınız için teşekkürler bize bir iyilik yapılıyor ve bu iyilği kötü yerlere çekmeyin yanlş anlamayın iyilik dediğim dt şifreleri ile ilgili değil ki zaten o tür şifreler bu forumda yer almıyor lütfen saygı duyalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    ya aslında adamlar haklı ben olsam eğer mümkünse hergün değiştiririm şifreleme sistemini çuvalla para ver sonra en az elinde bulunan üyenin 5 katı illegal izlesin olacak iş değil ben digitürk e hak veriyor ve yasal bir abonesi olarak destekliyorum
    sevgiler....
    dostum digiturk un cuvalla parası oldugunu nerden biliyorsun olsa yeni kanallar getirirdi or:animal planet
    demişsinki ben olsam hergun şifreleme sistemini degistirirdim sifreleme sistemini degistirmek oyle kolay degil sistem degisirse mesela dt bugun cyrptoworks u terk edip başka bir şifreleme sistemine gecerse belini dogrultamaz zaten su an bunu yapamazlar or: alman premiere hala zor durumda
    lakin sen diyorsan hergun şifresini degiştirirdim zaten hergun değişiyor canını sıkma saygılar kendine iyi bak:00000001:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digiturk illegal kullanımın önüne bugun itibariyle geçtii.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Renegade'nin eline sağlık dostum inşallah herkesi bir nebze olsun rahatlatır bu konu çünkü herkes cw yazılımı diye insanlara yükleniyorlardı ve kırıyorlardı değişsinde bizde rahatlayalım saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digiturk illegal kullanım sorununu şu an için çözdü sanırım yaklaşık edindigim bilgilere göre 3-4 gündür digiturk hiç bir cihazda ve kartta izlenmiyor .firmaların digiturk yüzünden veremedigi CW yazılımı engeli kalkmış olacak.Çok yakın zamandada cogu firmalar CW yazılımı verecektir.örnek goldmaster da oldugu gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ırdeta şifreleme sistemine geçti.ÇOK UZUN SÜRMEYECEĞİNE EMİNİM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemen herşeyi öğrenmişsiniz yaa helal olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ırdeta şifreleme sistemine geçti.ÇOK UZUN SÜRMEYECEĞİNE EMİNİM
    cok sacma v5 gectiler ondan

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri