REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: mouse çalısmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart mouse çalısmıyor

selam arkadaslar bilgisayarı açıyorum normal açılıyor klavye çalısıyor mousenın ısıgı yanıyor fakat ortadaki ok isareti hiç hareket etmiyor mouse saglam baska bilgisayarda çalısıyor bilgisayarı resetteledim fayda etmedi yanlıslıkla ayarlarımı bozdum acaba baska mouse getirip denedim sonuç aynı onunda ısıgı yanıyor fakat çalısmıyor mouse normal girişli usb degil format cektim yine fayda etmedi sorunun kaynagını bilenler varmı acaba tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mouse başka bilgisyarda çalışıp sizin bilgisyarda çalışmıyorsa mouse nin takıldığı port arızalı olabilir ayrıca eğer usb girişil maouse değil ise usb girişili mouse deneyiniz.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usb mausmu kullanıyorsunuz yokda diğer girişli mausmu onuda yazarsanız iyi olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icon21 denetim masanına gir

denetim masasına gir oradan maus işarti olan bölüme bak yoksa donanımdan maus u kaldır tekrar yükle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mouse başka bilgisyarda çalışıp sizin bilgisyarda çalışmıyorsa mouse nin takıldığı port arızalı olabilir ayrıca eğer usb girişil maouse değil ise usb girişili mouse deneyiniz.
    ama mousenin ışıgı yanıyor usta denetim masasında fare ayarlarında takılı aygıt görünmüyor ama ışık yanıyor :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri