Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: mouse çalýsmýyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart mouse çalýsmýyor

selam arkadaslar bilgisayarý açýyorum normal açýlýyor klavye çalýsýyor mousenýn ýsýgý yanýyor fakat ortadaki ok isareti hiç hareket etmiyor mouse saglam baska bilgisayarda çalýsýyor bilgisayarý resetteledim fayda etmedi yanlýslýkla ayarlarýmý bozdum acaba baska mouse getirip denedim sonuç ayný onunda ýsýgý yanýyor fakat çalýsmýyor mouse normal giriþli usb degil format cektim yine fayda etmedi sorunun kaynagýný bilenler varmý acaba tesekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mouse baþka bilgisyarda çalýþýp sizin bilgisyarda çalýþmýyorsa mouse nin takýldýðý port arýzalý olabilir ayrýca eðer usb giriþil maouse deðil ise usb giriþili mouse deneyiniz.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Mouse baþka bilgisyarda çalýþýp sizin bilgisyarda çalýþmýyorsa mouse nin takýldýðý port arýzalý olabilir ayrýca eðer usb giriþil maouse deðil ise usb giriþili mouse deneyiniz.
    ama mousenin ýþýgý yanýyor usta denetim masasýnda fare ayarlarýnda takýlý aygýt görünmüyor ama ýþýk yanýyor :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usb mausmu kullanýyorsunuz yokda diðer giriþli mausmu onuda yazarsanýz iyi olur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icon21 denetim masanýna gir

denetim masasýna gir oradan maus iþarti olan bölüme bak yoksa donanýmdan maus u kaldýr tekrar yükle..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri