Arkadaşlar TTnet ilk 6 ay şu kadar bu kadar fiyatlara internet vaadleriyle her zaman olduğu gibi müşterilerini soymaya devam ediyor.GB başına kota aşım ücreti 10.tl Aklını seven kotasını aşmasın.:49:
Bilmeyenler İçin............
Arkadaşlar TTnet ilk 6 ay şu kadar bu kadar fiyatlara internet vaadleriyle her zaman olduğu gibi müşterilerini soymaya devam ediyor.GB başına kota aşım ücreti 10.tl Aklını seven kotasını aşmasın.:49:
Bilmeyenler İçin............
Konu Efe Takmaz tarafından (27-05-2010 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
ya arkadaşım senıde gören 1 MB dan bahsedio zanneder. 1 gb aşımın 10 tl olması normal zaten buda yenı tarifelerde ımzaladığınız sözşleşme yada yenı çıktıysa kampanyalarda bellidir.
Sanki GSm de kontörden TL ye geçtik ne oldu ,aylık eskiden 100 knt 20 tl ye alıodum bir suru ımkanı var şu an 30 tl yuklettiriom 1 haftada bitio şimdi napııım ben.
Bu konuada abartılacak bişi yok sen zaten kendın tarifenı belirlion ya aşmıyacan yada 49 tl lik sınırsıza geçeceksın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Zaten öyleydi. Sadece çoğu kişi bilmiyordu o kadar.
Ayrıca kotanı aşıp aşmaman biraz senin elinde biraz değil. Zira Türk Telekom'un sitesinden edindiğin kota bilgileri kimi zaman güncel olmayabiliyor ve sen de ona göre davranamıyorsun.....
ben her ay aşıyorum
Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:
Değişen bir şey yok. Eskiden mb başına alınıyordu. Şimdi Gb olmuş. Aynı hesap. mb aşımı 10 kuruştu. şimdi 1024 mb 10 lira olmuş. Eski hesaba göre 24 kuruş daha az alıyorlar.![]()
geç sınırsıza aştım mı aşmadım mı derdin olmasın kardeş babalar gibi kullan arkana bile bakmadan.
ben kotalıdan sınırsıza geçerken bayağı bir düşünmüştüm.. şimdi keşke daha erken geçseymişim diyorum..sınırsız internet daha ***ifli kesinlikle...ama taahhüt süresi bittiğinde ttneti terk etmek gibi bir fikrim var o ayrı.. 49 lirayı ttnet alacağına başka bir firmaya vermek biraz içimi rahatlatacak gibi geliyor bana...
daha yeni bir şey değilki bu ilk andan itibaren öyleydi kotalılarda her aşılan 1gb için eskiden 10 milyon tl idi şimdide 10 tl aynı şey demekki bunu bilmeyen arkadaşlar vardı aramızda eskiden ben hep geçtiğimden çok iyi biliyorum baktım olmuyor geçtim sınırsıza rahat ettim
Çoktandır bu uygulama var sadece kullanıcılar çok bilmiyordu o kadar.Ben bir yıla yakın sınırlı kullandım çok sıkınıntı çektim aştım mı aşmadım mı diye sonra sınırsıza geçtim.Şimdi keşke daha önce geçseymişim diyorum.Şimdi içim çok rahat yaşasın sınırsız internet.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri