ya ben siz anlatamıyorum galiba kimse kimse aldatmıo adamlar acık acık yazmış gunde 500 mb nete girersen 3 tl aylık 3 tl de kullanım bedeli. sen 30 gunde ger gun 500 mb neti kullanırsan 90 TL artı 3 TL de kullanım ücreti ve gunluk kotayı aşarsan dahada fazla ücret bu yukarıda yazmıyormu. Şimdi burda knadırmaca nerde adamların tarifesi belli herşeyi açıklamışlar. Bu kampanyayı yapma nedenlerı ayda bir kişiye 3 veya 3 defa net olursa acıl evınden o acıdan sen çalışıon şirkette hergun elinin altında internet var evde ıhtıyacaın olmuo ama bır akşam ihtiyacın oldu böle bir uygulamada aylık 3 tl sabit ücreti verip ihityacın olduğu önemli bir anda o işini çözebilirsin Aslında çok guzel bir uygulama. Bir akrabama var aylık 30 tl boşuna para verıo ayda en fazla 4 defa nete girer böle bir insan için bu kampanya iyi değilmi.
Zaten her gun nete giren kişi gider ya 4 GB lık alır yada 1024 aylık 45 tl ye sınırsız. Telefon hattı üzerinden alınan sabıt ucret kısmına gelince o mıktar yuksek ne zaman duzenlemeye gidilir belli olmaz. Birde ınternet ve telefon fiyatlarının yüksek olmasının sebebı sağolsun devletın bu tür şirketlerden aldığı iletişim vergilerinden buda direk olarak bizlere yansıyor.
Benım karşı olduğum nokta kandırılıyoruz diyorsunuz ne olarak kandırrıolar ben halen çözmüş değilim kampanyanın detayları belli bu kapmpanyayı kullanmak isteyen kullanır sen gidip kapmanya kontratını okuma sonra kandırıldım de Türkiye zaten hep bu cahillikten kaybedıo sonrada mıllete suç at.
Yer imleri