erdal kardeşim bence hükümet üyeleri ile ilgili hiçbir konuda görüş belirtmeyelim aleyhte görüş bildiren arkadaşlarımıza yerden göğe kadar hak veriyorum hani bi tabir vardır "körmü yapmasaydı,söylemeseydi,gitmeseydi, vb" körmü akıllı olsunlar bu gibi her şeye muhalif olan insan sayısı oldukça fazla körmü bunlara malzeme vermesinler gevezelik yapmasınlar akıllı olsunlar biraz ben artık bu hükümetin en kısa zamanda değişmesini istiyorum chp nin iktidara gelmesini istiyorum hem bu halk görsün (ne görecekse burda yorum yapmayacağım) en önemlisi akp nin içindeki şerefi az olanlar deşifre olsunlar partinin daha doğrusu hükümetin içindeki adam gibi adam olanlar çürükleri elesinler bu çürükler yüzünden insanların teveccühünden olduklarını anlasınlar ben şahsen ilk seçimlerde akp ye oy vereceğimi sanmıyorum akp karşıtlarına karşı ne tartışmalar yaptığım halde bakıyorumki bi geveze bazı kesimlerin ayıpsayacağı salakça cümleler kuruyo ya kardeşim sen 8 yıldır ül***i idare eden bi hükümetin üyesisin ve yaptıklarından -yamadıklarından dolayı eriyosun aklını başına alsana içinizdeki gerzekleri tasfiye etsenize ondan sonra ben gibi erdal kardeşim gibi saf vatandaş sizin yediğiniz nanelerin savunmasını yapıyo geri zekalılık yapanın canı çıksın (vurun abalıya) bu arada erdal kadeşim sen anladın mevzuyu selam ve dua ile