REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: şerefsiz katil israil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefsizler keşke sizi zamanında bıraksaydık da kökünüz kazınsaydı besle kargayı oysun gözünü..
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağılık şerefsizler Allahın laneti üzerinizde zaten bide hatırlısı ile Türkiyenin elinden gazabını da tadarsınız inşaAllah bütün insanlığın üzerine düşeni yapması kaçınılmaz olmuştur israil her türlü alanda protesto ve boykot edilmelidir malları tüketilmemelidir (nerdeee) kimin neye gücü yetiyosa onu yapmalıdır mesela forumumuz yetkililerinden siteye ilk giriş sayfada büyük puntolarla "lanetli kavmin telin edilmesi kınanması içeriğinde mesaj yazmasını beklerim erkek gibi kınayamayacaksak daha insanız diye ortalıkta dolaşmayalım. esfeli safilin olan melun olan kavmi KINIYORUM. ALLLAHIN Gazabının üzerlerine olmasını YÜCE YARATICIDAN istiyorum selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar burda hepimizin insan olarak üzüntümüz büyük olup ancak şimdi oturduğunuz yerde israil menşelli coca cola nset cafeleri yudumlursunuzdur ancak ben diyorumki abd israil menşelli tüm ürünleri kullanmayıp hatta elinizde stokta bile varsa bulunduğunuz şehrin meydanına götürün tamamen yakın kullanmmamaya dikkat edin ben kendi sahsıma 12 yıldır bu ürünlere uzağım evime kesinlikle cola neskafe türü şeyler almadığım gibi ayrıca büyük alış veriş merkezlerinden alış verişde yapmayın bakın ozaman herkes tepkiyi gösterirse nasıl etkili oluyor ölenlere allahtan rahmet diliyorum başbakanımızıda ülkemizde kalıp bu işleri dış ısleri bakanına bırakmasını öneriyor sürünün basında olamyınca böyle çakallarda sürüden bir kacımız telef edmektedir selametle ne mutlu türküm diyebilene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

''Öldürmediğim herbir yahudi için bana küfredeceksiniz''
    Adolf HİTLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ABD açıklama yapmış üzüntü duyuyoruz diye. Ulan zaten İsrail küçük ABD neyi üzüntü duyuyonuz sahtekarlar. Siyonist şerefsizler. Allah'ın vaadi muhakkak yerine bir gün gelecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahudi köpekleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH bu şerefsizleri bildiği gibi yapsın katil köpekler birilerinin bunları durdurması lazım bunlar dünyanın başına bela bir millet.Öncelikle işe israille olan tüm ilişkilerimizi kopartarak başlamalıyız diye düşünüyorum çünkü bunlardan dost olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aşağılık şerefsizler Allahın laneti üzerinizde zaten bide hatırlısı ile Türkiyenin elinden gazabını da tadarsınız inşaAllah bütün insanlığın üzerine düşeni yapması kaçınılmaz olmuştur israil her türlü alanda protesto ve boykot edilmelidir malları tüketilmemelidir (nerdeee) kimin neye gücü yetiyosa onu yapmalıdır mesela forumumuz yetkililerinden siteye ilk giriş sayfada büyük puntolarla "lanetli kavmin telin edilmesi kınanması içeriğinde mesaj yazmasını beklerim erkek gibi kınayamayacaksak daha insanız diye ortalıkta dolaşmayalım. esfeli safilin olan melun olan kavmi KINIYORUM. ALLLAHIN Gazabının üzerlerine olmasını YÜCE YARATICIDAN istiyorum selam ve dua ile
    söz tükenmiştir........
    eylem vakti artık....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amerika ile israil arasında savaş çıkabilir bukadar teknolojiyi israile verirse israil dünyayı aldığı gibi amerikayıda karşısına alır amerikanın başında büyük bi bela var haberi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaudi köpekler hepsini yakacaksın türkiyede ne kadar yaudi varsa hepsini yakacaksın

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri