Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: İsrail Askerlerinin Gemiye Çıkış Anı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İsrail Askerlerinin Gemiye Çıkış Anı

video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İsrail askerlerinin botlardan Filistin'e yardım götüren gemiye çıkış anı. İsrail askerlerinin gemiye çıkmasının ardından yardım gönüllüri, 'İsrail askerleri gemiyi ele geçirdi.' anonsu yaptı. (Cihan Haber Ajansı) 59 dakika önce.. [2079030]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dunyanın hakimi amerikaydı şimdi israilde oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adam 19 kişiyi öldürüyor biz daha ahkam kesiyoruz sayın başbakan da akşam gelecek yine kurusıkı laflarla işi kapatma yönüne gidecek ,biz nasıl büyük devletiz anlamış değilim.adam dünyayı karşısına almış birşey diyen yok ,eğer bunuda geçiştirirsek,vayki vay bize...!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım senin teknolojiden haberin yok senin sülalenin birisinde varsa nükleer silahı bağışla türk ordusuna onları anca karada bitirebiliriz adamların çok üstün teknolojileri var artık beklemekten başka çare kalmadı savaş ise savaş iranıda alacaz arkamıza yürüyecez !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an için israile kafa tutacak bir devlet tanmıyamıyorum bu benim yorumum iranı değil tüm müslüman arap alameni alsak ki alamayız , hep yanız kalırız tek biz konuşuruz, varmı başka konuşan israile karşı ben göremiyorum??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

50 ülkeden aktivistlerin bulunduğu yardım gemisine saldırılmıştşır.....
    konu sadece islam dünyası değil....
    gemide....müslümanların yanında...yahudi...hristiyanlar da var...

israil...tüm dünyanın vicdanına kurşun sıkmıştır...sadece müslümanlara değil....
    tüm dünya tepkilerini ortaya koymalıdır...tüm insanlık sesini yükseltmelidir artık...!!!
    barbar caniye...artık dur denmelidir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşım senin teknolojiden haberin yok senin sülalenin birisinde varsa nükleer silahı bağışla türk ordusuna onları anca karada bitirebiliriz adamların çok üstün teknolojileri var artık beklemekten başka çare kalmadı savaş ise savaş iranıda alacaz arkamıza yürüyecez !!! --------------------------------------------------------------------------------

şu an için israile kafa tutacak bir devlet tanmıyamıyorum bu benim yorumum iranı değil tüm müslüman arap alameni alsak ki alamayız , hep yanız kalırız tek biz konuşuruz, varmı başka konuşan israile karşı ben göremiyorum??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

filistin israillin askerini kacırıyor anasını aglatıyor filistinin bir askerini kacırdı diye bizim gemileri abrukaya alıyorla bizimkilerin hiç şeyinde bile olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsrail İnsanlığın En Büyük Düşmanıdır.Neden?Çünkü Dünya Üzerindeki Bütün Savaşların,İşgallerin,Darbelerin,Gayri Meşru Faaliyetlerin,Fakirliğin,Açlığın,Zulmün,Ahlaksızlığın,Adaletsizliğin Arkasında Siyonist İsrailliler Vardır.Yahudiler Vardır.Tabi Onların Alt Kadrosu Olan Masonları da Unutmamak Lazımdır.İsrail Artık Çizmeyi Çoktan Aştı.İnsanlığın Kurtuluşu İsrailin ve Siyonistlerin Yok Olması İle Sağlanabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri