Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Ýsrail Askerlerinin Gemiye Çýkýþ Aný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýsrail Askerlerinin Gemiye Çýkýþ Aný

video: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ýsrail askerlerinin botlardan Filistin'e yardým götüren gemiye çýkýþ aný. Ýsrail askerlerinin gemiye çýkmasýnýn ardýndan yardým gönüllüri, 'Ýsrail askerleri gemiyi ele geçirdi.' anonsu yaptý. (Cihan Haber Ajansý) 59 dakika önce.. [2079030]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dunyanýn hakimi amerikaydý þimdi israilde oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adam 19 kiþiyi öldürüyor biz daha ahkam kesiyoruz sayýn baþbakan da akþam gelecek yine kurusýký laflarla iþi kapatma yönüne gidecek ,biz nasýl büyük devletiz anlamýþ deðilim.adam dünyayý karþýsýna almýþ birþey diyen yok ,eðer bunuda geçiþtirirsek,vayki vay bize...!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým senin teknolojiden haberin yok senin sülalenin birisinde varsa nükleer silahý baðýþla türk ordusuna onlarý anca karada bitirebiliriz adamlarýn çok üstün teknolojileri var artýk beklemekten baþka çare kalmadý savaþ ise savaþ iranýda alacaz arkamýza yürüyecez !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu an için israile kafa tutacak bir devlet tanmýyamýyorum bu benim yorumum iraný deðil tüm müslüman arap alameni alsak ki alamayýz , hep yanýz kalýrýz tek biz konuþuruz, varmý baþka konuþan israile karþý ben göremiyorum??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

50 ülkeden aktivistlerin bulunduðu yardým gemisine saldýrýlmýþtþýr.....
    konu sadece islam dünyasý deðil....
    gemide....müslümanlarýn yanýnda...yahudi...hristiyanlar da var...

israil...tüm dünyanýn vicdanýna kurþun sýkmýþtýr...sadece müslümanlara deðil....
    tüm dünya tepkilerini ortaya koymalýdýr...tüm insanlýk sesini yükseltmelidir artýk...!!!
    barbar caniye...artýk dur denmelidir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaþým senin teknolojiden haberin yok senin sülalenin birisinde varsa nükleer silahý baðýþla türk ordusuna onlarý anca karada bitirebiliriz adamlarýn çok üstün teknolojileri var artýk beklemekten baþka çare kalmadý savaþ ise savaþ iranýda alacaz arkamýza yürüyecez !!! --------------------------------------------------------------------------------

þu an için israile kafa tutacak bir devlet tanmýyamýyorum bu benim yorumum iraný deðil tüm müslüman arap alameni alsak ki alamayýz , hep yanýz kalýrýz tek biz konuþuruz, varmý baþka konuþan israile karþý ben göremiyorum??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

filistin israillin askerini kacýrýyor anasýný aglatýyor filistinin bir askerini kacýrdý diye bizim gemileri abrukaya alýyorla bizimkilerin hiç þeyinde bile olmuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýsrail Ýnsanlýðýn En Büyük Düþmanýdýr.Neden?Çünkü Dünya Üzerindeki Bütün Savaþlarýn,Ýþgallerin,Darbelerin,Gayri Meþru Faaliyetlerin,Fakirliðin,Açlýðýn,Zulmün,Ahlaksýzlýðýn,Adaletsizliðin Arkasýnda Siyonist Ýsrailliler Vardýr.Yahudiler Vardýr.Tabi Onlarýn Alt Kadrosu Olan Masonlarý da Unutmamak Lazýmdýr.Ýsrail Artýk Çizmeyi Çoktan Aþtý.Ýnsanlýðýn Kurtuluþu Ýsrailin ve Siyonistlerin Yok Olmasý Ýle Saðlanabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri