Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: En komik tüketici şikayetleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi çok güzeldi eline sağlık üstad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart En komik tüketici şikayetleri

Çok ilginç insanlar var ya anlamak mümkün değil bunları,birgün banada denk geldi böylesi uyduyu sattım sabah kalktı geldi uydu çalışmıyor dedi evine gittim fişi elektriğe takmamış aaa ben onu unuttum diyo hadi gelde deli olma ama yapacak bişey yok müşteri sonuçta ne dese haklıdır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu rası türkiye burda olur böyle tuhaf vakalar hiç şaşırmak lazım bu nun benzerei ben magazada çalışırken çok gelirdi onlardan bir örnek müşterinin birine vcd sattık müşteri karısıyla kavga ediyor karısına sinirlenen müşteri eline ne geçerse atıyor bunların içinde yeni aldıgı vcd de var ve kırılıyor ertesi gün magazaya gelip şikayetini bildiriyor baktımısda parçalanmayan yeri kalmamış vcd nin bunu degiştirin diyor olmaz dedik bu degişmez ve yapılacak bir yeri de kalmamış deyince ama satarken bunun 2 yıl garantili oldugunu söylediniz ama bunun garantilik yeri kalmamış dedik nasıl oldu diyince eşime sinirlendim ona attım kırıldı degiştirmek zorun dasınız garantili dediniz satınca ama biz garantili dedikte alın bunu eşinizin kafasında kırın demedik bu garantiye geçmez dedik ama karşımızda ki daniskanın teki olunca bir türlü anlatamadık ve bu kaç gün devam etti baktık olacak gibi degil sonuç tartışmaya gidiyor yenisini verdik ve o müşterinin de hesabını kapattık onun için bu rası türkiye her şey normal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne insanlar var.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri