Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 7 Şehit'te İsrail Parmağı mı Var?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 7 Şehit'te İsrail Parmağı mı Var?

Çelik, İskenderun'da 7 Erin Şehit Edilmesiyle İsrail'in Türk Gemilerine Saldırması Arasında Bağ Olduğunu İma Etti.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. AK Partili Milletvekili ve AK Parti sözcüsü Hüseyin çelik, İsrail'in yardım gemilerine yaptığı saldırıyı değerlendirdi. Saldırının korsanca olduğunu vurgulayan Çelik, "İskenderun'daki saldırının, Gazze'ye yardım götüren gemiye yapılan operasyonla eş zamanlı olmasını tesadüfi bulmuyoruz" dedi.

Ne zaman Türkiye uluslar arası camiada söz sahibi olsa, birileri Türkiye'nin başına çorap örmek için devreye giriyor. Bunlar uluslar arası güçler olabilir veya taşeronlar olabilir.

7 askerimizin şehit olması, 6 askerimizin de yaralanması olayının Gazze'ye yardım götüren gemiye yapılan operasyonla eş zamanlı olmasını tesadüfi bulmuyoruz.
    HASTANE YARALI ASKERLERLE DOLDU VİDEO: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu israilin hangi işte parmağı yok ki her b..ta var bu deccal israil

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israilin parmağı olmasa bu adiler silahları nasıl buluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam da katil israilin...mazlum sivil insanlara katliam yaptığı sırada...
    pkk da türk askerlerine saldırıda bulunmuştur....

bu türklerin dikkatleri başka yere çekmek değil de nedir....
    kardeş kanlı örgütlere lanet olsun....
    kahrolsun katil israil ve katil pkk...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortadoğu bölgesinde iki ülkenin liderlik ve güç savaşı...biri diyerine hizbullahı diyeride pkk kozunu oynuyorlar...israil kürtleri bahane edip pkk'yı sahiplenip kullanıyor,türkiyede filistini bahane edip hizbullaha yardım ve yataklık ediyor....aslında ne türkiyenin filistinliler umurunda nede israilin kürtler umurunda...yani pkk'nın yaptıklarını kınayan lanetleyen bizler birazda olayı israil açısından düşünmemiz gerek....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ortadoğu bölgesinde iki ülkenin liderlik ve güç savaşı...biri diyerine hizbullahı diyeride pkk kozunu oynuyorlar...israil kürtleri bahane edip pkk'yı sahiplenip kullanıyor,türkiyede filistini bahane edip hizbullaha yardım ve yataklık ediyor....aslında ne türkiyenin filistinliler umurunda nede israilin kürtler umurunda...yani pkk'nın yaptıklarını kınayan lanetleyen bizler birazda olayı israil açısından düşünmemiz gerek....
    israil tüm ulusrararası anlaşmalara karşı gelmiş...filistini kan gölüne çevirmiş...
    herşeyi geçin...bugün bile ulusrararası sularda...gıda götüren savunmasız insanlara otomatik silahlarla saldırmıştır....
    karşımızda böyle pervasız...küstah...barbar....vahşi bir terörist devlet var....
    bunların dünyanın her tarafındaki terör gruplarını desteklemeleri doğal...
    bakar mısınız şu zamanlamaya...denizden sivilleri bombaladıkları biz zaman diliminde...müdahale edilmesin diye bizim de askerlerimiz bombalanıyor türkiye de...
    bunlar aynı kirli mahfiller değil de nedir...
    ayrıca ...pkk ile hizbullahı aynı kefeye koyman...senin hiç bir şey bilmediğini geç...israil kafasıyla haraket ettiğini gösterir..
    orda ülkesi işgal edilmiş bir halkın direnişi var arkadaşım...bunu nasıl pkk ile özdeşleştirirsin...
    sen kendi adına...filistinlileri silebilir...onları dışlayabilkirsin...
    ama ben ve vicdanı temiz tüm yeryüzü halkları...filistini sevmeye...desteklemeye devam edeceğiz....
    bunu dinin bir gereği olduğu...onların kardeşlerimiz olduğu gerçeğini geç...
    bu bizim insanlık borcumuzdur...
    filistin namusumuzdur...
    o gemide bırakın müslümanları....hırıstiyan ...yahudi ve yuzak doğu dinlerine de sahip bir çok insan vardı....
    hadi müslümanlığınızı geçin....onlar kadar bari onurlu olun....
    sen kendini israil yerine koy....ama dikkat et fikirlerini hadi geçtim...ellerine kan bulaşmasın....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal 05 kardeşim yorumuna gerçekten şaşırdım..senin yorumunu okuyanda benim israil yandaşı musevilere bayılan biri sanacak....
    o gemide ve filistinde ölen ve acı çeken insanlara tabiki bende üzülüyorum fakat burası taziyelerimizi çok çok üzüntülerimizi iletme yeri deyil,herkez kendince içinde bir burukluk yaşıyor bunuda ancak kişi kendi bilir...şimdi gelelim sadede....
    sende yukarıda bu gemi baskınıyla pkk'nın iskenderun DENİZ üssüne saldırının eş zamanlı olduğunu söyleyip benim mesajımda söylemek istediğime gelmiyormusun,türkiyenin deniz yoluyla yaptığı filistin yardımına bir deniz üssü olan iskenderunda pkk ile askeri üssü vurmak türkiyeye karşı bir misilleme deyilmidir...israil bunu 50 yıldan beri yapıyor erdal buna kim dur diyecek senmi benmi bunu durduracağız..ben 50 yıldan beri devlet başkanlarından ve onların halklarından hep küfür ve lanet duydum başka birşey deyil ben icraat bekliyorum teşebbüs bekliyorum kardeşim ben langırtı dinlemek istemiyorum...ayrıca erdal şu filistin halkını ne yapıpta onlara ne gibi bir katkıda bulunupta destekliyorsun bunu bizlere söylede bizde destek olalım,sakın taziyelerimi sundum çok lanet yağdırdım deyipte destekten bahsetme bunu benim çocuklar bugün defalarca yaptı,ben bu gibi ciddi konularda insanlarda samimiyet ciddiyet arıyorum,içi boş yaptırımı olmayan laflar duymak istemiyorum..ayrıca tanımadığı görmediği bir insanı onursuzlukla suçlayan bir insan acaba ne kadar onurludur,onurdan ne kadar nasiplenmiştir...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hüseyin kardeşim bunları yazarken kendindemiydin?
    sen pkk ile hamas ı aynı kefeyemi koyuyorsun?
    yada sadece şunu açıkla yani pkk'nın yaptıklarını kınayan lanetleyen bizler birazda olayı israil açısından düşünmemiz gerek..." bu nedemek? (hasbünallah)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=osmann;481121]hüseyin kardeşim bunları yazarken kendindemiydin?
    sen pkk ile hamas ı aynı kefeyemi koyuyorsun?
    yada sadece şunu açıkla yani pkk'nın yaptıklarını kınayan lanetleyen bizler birazda olayı israil açısından düşünmemiz gerek..." bu nedemek? (hasbünallah)
    selametle...[/QUOT

osman arkadaşım esrar içmem eroyinde kullanmam 6,7 yıldan beride arpa suyu üzüm suyu kullanmam,yakın zamandada saksı kiremitte kafama düşmediğine göre kendimdeyim..sizler kendinizdemisiniz acaba bundan emin deyilim...arkadaşım ben israilin avukatı deyilim yahudi hayranıda deyilim,benim düz mantıkla israilin kendine düşman ilan ettiği huzbullah ile türkiyenin düşmanı olan pkk'nın benzerlik taşıdıkları...bizler pkk'yı bir törör örgütü olarak biliyor görüyorken bazı kürt gruplar ve örgütlerde gerilla olarak görüyorlar...hizbullahı bırakın israili filistinin kendi içindeki hamas örgütü ve amerikanın güdümündeki gruplar törör örgütü olarak görüp,israil ile barışın önündeki en büyük engel olarak görüyorlar...türkiye ne zaman filistin halkına yaptığı zülmü işkenceyi israilin suratına vurup kınasa,bu halka yardım etmeye kalksa israil tarafından ya diplomatik veya kapalı kapılar ardında türkiyeye sende güneydoğuda pkk'yı bahane edip kolluk kuvvetlerinle kürt halkına işkence zülüm ediyorsun diyor...bu tiyatro 30 yıldan beri böyle sürüyor..yani herşey tv ekranlarındaki halka dönük külhanbeyi edasıyla yapılan demeçlerdeki gibi deyil,perdenin arkasında başka filimin oynadığının farkına varın artık...
    ayrıca hep kafama takılmıştır..yaa bu ne iştir çoğu zaman demişşimdir.
    çok sevdiğimiz silahlı kuvvetlerimiz neden acaba hep giderde şu şerefsiz israil ile tanklarının uçaklarının modernasyonu anlaşmasını yapıp insansız uçak ihalelerini bu itlere verirler,neden trizim şirketleri israilli tristleri türkiyeye getirebilmek için orasını burasını yırtarlar...acaba sözkonusu silah ve para olunca filistinlilerin canı cehennememi diyorlar,yoksa banamı öyle geliyor OSMAN ve 05 ERDAL..bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum..sağlıcakla kalın.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Saldırıda % 100 İsrail Parmağı Var.İsrail PKK'yı Taşeron Olarak Kullanıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri