REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ABD 'Üzüntü Duymuş!'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ABD 'Üzüntü Duymuş!'

İsrail'in Yardım Gemilerine Saldırmasının Ardından ABD'den İlk Açıklama Geldi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İsrail'in Gazze'ye yardım gemilerine yaptığı baskının ardından ABD'den gelen ilk tepkide ölenler için derin üzüntü duyulduğu belirtildi.

Beyaz Saray Sözcüsü William Burton, "ABD, olayda hayatını kaybedenler ve yaralananlar için derin üzüntü duymakta ve bu trajediye neden olan koşulları anlamak için çalışmalar yürütmektedir" dedi.

Amerikalı yetkililer, sabahın erken saatlerinden beri olayın takip edildiğini ancak bugün tatil olması nedeniyle açıklamanın ancak yapılabildiğini söyledi. Beyaz Saray açıklamasının ardından özellikle Dışişleri Bakanlığı tarafından gün içinde yeni değerlendirmelerin gelebileceği belirtiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim bilir ne kadar üzülmüştür sevgili amerikamız
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    al bendende o kadar cabbari ustam merak ettiğim bunların arkasında hangi devletler varda bu şerefsizler bu şekilde dünyaya kafa tutma cesaretini gösteriyorlar diyeceğim ama gerek yok zaten anlayan anladı! öyle bir üzülmüşlerki tatil olduğu için ancak öğleden sonra açıklama yapabilmişler zahmet olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum söylediklerine

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesin ölen sayısı az diye üzülmüştür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gün gelecek israil parça parça edilecek.Kana kan,dişe diş.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ABD söylemiyor ama ben söyliyeyim. İsrail ABD nin ortadoğudaki uzantısıdır. Bugün ABD İsrail kökenli yahudi kimselerin elinde yönetilmektedir. Dünyayı siyonist yahudiler yönetmeye çalışmaktadır. Dünyanın her bir ülkesinde konuşlanmış olduğunu söylememe gerek var mı ( Türkiye de dahil)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açılımıda gördük one minute yide bizim bir şey yapacagımız yok ..her zaman öyle denir VATAN SAG OLSUN ..hiçmi suçu yok bu ÜL***İ yönetenlerin ALLAH aşkına biri çıkıpta ben bu işi beceremiyorum evvallah deyip gitmiyor ..GÜZEL ÖLÜM ..VATAN SAG OLSUN ..BİZ BUNUN ALTINDANDA KALKARIZ demegojileri sürekli devam edip gidiyor YETER ARTIK YA lanet olsun bunlara ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@headend öfke ile kalkan zararla oturur. Uygun zamanda uygun adımı atmak gerek. Avcının avını yakalamak için gösterdiği sabırı göstermeli ve zamanında hamle yapmalı... Plansız iş sonuç getirmez zarar getirir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya seyrediyor....israil vuruyor.....
    terör devleti israil...amerikanın ...."üzülmeleri" çok doğal..........
    Konu veyselbakan tarafından (01-06-2010 Saat 09:49 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri