Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: CNN Türk'ün Haberi Şaşırttı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart CNN Türk'ün Haberi Şaşırttı?

İsrail sabaha karşı 04:30 sularında Gazze'ye yardım taşıyan gemilere saldırdı.

Tüm dünya İsrail saldırısının şokunu yaşarken Türk medyasında, TV ekranlarına yansıyan manşetler de görenleri bir hayli şaşırttı.

İsrail'in sabaha karşı gemilere saldırması bekleniyordu. Buna rağmen TV kanallarının çoğu bu saldırı anına ve gelişmelere hazırlıksız yakalandı. 24 saat haber yayını yapmakla övünen haber kanalları, yine sabaha karşı İskenderun'dan gelen şehit haberini sadece altyazı olarak verebildiler.

Gazze Yardım Konvoyu'ndaki saldırı anını sadece TVnet kanalı yayınladı. Diğer haber kanalları saat 06:30 gibi Gazze haberini vermeye başladı.

Muhtemelen hepiniz şu anda ekranlarda büyük puntolarla yazılan "son dakika" yazılarını görüyorsunuz.

Stratejik Boyut bu manşetleri inceledi. Haber kanallarından bir tanesi varki, onun haberi veriş şekli diğerlerinden bariz biçide ayrılıyor. Bu haber kanalı CNN TURK...

Doğan grubunun CNN ortaklığı ile kurduğu bu haber kanalı, gemilere yapılan saldırıyı "operasyon" olarak gördü.

İŞTE TÜRK HABER KANALLARININ MANŞETLERİ

trt haber: israil yardım gemilerine saldırdı

24 tv: israil'den çılgınlık, yardım filosuna saldırdılar

habertürk: yardım konvoyuna baskın

tgrt haber: yardım konvoyuna saldırdılar

samanyoluhaber tv: israil gemilere saldırdı

ntv: yardım gemisine baskın

cnntürk: yardım konvoyuna operasyon

bugün tv: israil insanlığa saldırdı

sky türk: yardım konvoyuna saldırı

tv net: yardım gemilerine baskın

Peki "OPERASYON" ne demek?

Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre operasyon;

1. Dizi eylem.

2 Emniyet teşkilatında suçluların yakalanması için düzenlenen dizi eylem:

3. Askeri Harekât.

Şimdi tekrar düşünelim. İsrail'in uluslararası kara sularında, insani yardım taşıyan gemilere saldırarak, 16 kişiyi öldürmesi, "operasyon" tanımına uyar mı?

Bütün TV kanallarının "saldırı" ve "baskın" olarak gördüğü, 16 kişinin öldüğü bu olayı CNN Türk neden "operasyon" olarak görüyor?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. / ÖZEL / Ayhan Ferik

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mason-siyonistlerin Türkiye'de uşakları olan bazı televizyon kanallarının bu haberlerini çok dikkat çekici bir biçimde vereceğini mi sanıyordunuz. Keşke uyansa anavatanımın güzel insanları da anlayabilseler neyin ne olduğunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cnn böyle durumlarda dikkat edin hatta emekli bi albay bile konuştu konuşmalarına ağzım açık kaldı ne diyeyim artık zalimler için yaşasın cehennem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılar olsun diyecek başka birşey bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefsiiiiizler birgün helak olacaklar inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri