Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Başbakan Erdoğan: Bu saldırı devlet terörüdür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bunun neresi sert nerde kaldı o davosta ki one mınute çıkışları asıl çıkışı asıl tavrını burada gösterecekti.İsrail bi askeri için filistine yapmadını bırakmadı.Bizim tavrımıza bak ne diyor.Yolluyacaktı oraya 3 tane savaş gemisi 24 saate kadar ölüleri ve yaralıları verdin verdin vermedin gerisine karışmam diyecekti.O zaman bak sen en azından tavrını sert bir şekilde belli edecekti.ABD sinden tut dünya ayaklanırdı savaş olmasın diye ve herşey bizim leyhimize gelişirdi.Çok güzel lehimize dönüştürülecek bir kozu kullanamadılar.Açıkçası şaşırtmadı hükümet beni bu tavrıyla ...

Yalnız beni şaşırtan açıklama genelkurmaydan geldi bu tarz bi açıklama beklemiyordum.Niye pısırık pısırık suçlu gibi açıklama yapıyorsun ya sizde mi satıldınız.Leyhimize sonuçlanacak dava sizin gibilerin yüzünden aleyhimize sonuçlanacak bu gidişle....

Sabahtan beri medyanın türk tarafından gelen açıklamalarının sertliğinden bahsediyor kahr oluyorum nesi sert ya.Türkiye bu saldırıya bu şekilde bi açıklama ile Kestaneyi çizdirmiştir bırakın davosu one mınute çıkışlarını.....
    recep tayıp erdogan artık eski siyasi lider gibi davranmıyor evet savas gemilerimiz oraya cekecektik goz dagı vermek icin savasmak degil gaye yaralılarımızı ve askerlerimiz almaktır israil buyuk elcisi derhal gonderilmelidir ve israille yapılan ticari ne kadar anlasma varsa fes edilmelidir ozellik telekom ihalesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    recep tayıp erdogan artık eski siyasi lider gibi davranmıyor evet savas gemilerimiz oraya cekecektik goz dagı vermek icin savasmak degil gaye yaralılarımızı ve askerlerimiz almaktır israil buyuk elcisi derhal gonderilmelidir ve israille yapılan ticari ne kadar anlasma varsa fes edilmelidir ozellik telekom ihalesi
    dogru söyluyorsun arkadaş ama ama bir insan ödlek olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wanmunit çıkışından sonra üç büyük tatbikat anlaşması imzalayanlar bizim mahallenin muhtarımıydı.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri