Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Genelkurmay'dan flaþ açýklama

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Genelkurmay'dan flaþ açýklama

Genelkurmay Baþkanlýðýnýn internet sitesinde yer alan bilgi notunda, Ýsrail Genelkurmay Baþkanýnýn bugün saat 16:00'da Genelkurmay Baþkanýný telefonla arayarak, Doðu Akdeniz'de meydana gelen olay hakkýnda bilgi verdiði bildirildi Genelkurmay Baþkanlýðýnýn internet sitesinde yer alan bilgi notunda þöyle denildi:

''Ýsrail Genelkurmay Baþkaný bugün saat 16:00'da Genelkurmay Baþkanýný telefonla arayarak, Doðu Akdeniz'de meydana gelen olay hakkýnda bilgi vermiþtir.

Görüþme esnasýnda Genelkurmay Baþkanýnýn, Ýsrail Genelkurmay Baþkanýna, uluslararasý sularda meydana gelen bu olayda askeri güç kullanýlmasýnýn, vahim ve kabul edilemez olduðunu ve olaya bu þekilde müdahale edilmesinin ortaya çok ciddi sonuçlar getirdiðini belirtmiþtir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben olsaydým iki söver kapardým :@

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten hep böyle geçiþtirilir yasak ihlal felen filan ciddi müdahaller nerden geldi þimdiye kadar icraat nerde hiç affetmeden vurmasý lazým israili þimdi ne olacak türkiye deðer kayb etti adamlare hem bizim sularýmýza hem uluslar arasý sularda ayný anda ben buyum dedilir allah bellerýný versin israile lanet olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý D-Smartci Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    zaten hep böyle geçiþtirilir yasak ihlal felen filan ciddi müdahaller nerden geldi þimdiye kadar icraat nerde hiç affetmeden vurmasý lazým israili þimdi ne olacak türkiye deðer kayb etti adamlare hem bizim sularýmýza hem uluslar arasý sularda ayný anda ben buyum dedilir allah bellerýný versin israile lanet olsun
    Amin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri