REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: israil,i tehdit etti vururuz!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tv israil,i tehdit etti vururuz!!!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İran'dan saldırıya çok sert tepki

İran, İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırısını "vahşice ve insanlık dışı" olarak nitelendirdi.

Devlet televizyonu, "’Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’ kapsamında Gazze’ye yardım götüren gemilere siyonist İsrail güçlerince düzenlenen saldırıda en az 20 kişinin şehit olduğu, onlarca kişinin yaralandığı" haberlerinin alındığını duyurdu.

"Siyonist İsrail saldırısı vahşice ve insanlık dışı" ifadesi kullanılan haberde, ölü ve yaralı sayısının daha fazla olabileceği belirtildi.

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu da açıklamasında İsrail saldırısını sert dille kınadı.

Açıklamada, "Dünya barışı ve emniyeti için en büyük tehdit siyonist İsrail rejimidir" denildi.

İsrail kuşatması altındaki Filistinlilere gıda, tıbbi malzeme ve diğer insani yardım malzemeleri götüren gemilere saldırının kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamada, "Siyonist rejim İsrail savaş suçu işliyor" denildi.

Bu arada İran Devlet Başkanı İsrail'in 'sona her zamankinden daha yakın olduğunu' belirtti. Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak İsrail devletinin yok olmasına da yardımcı olacağını ifade etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH belasını versin bu israilin gerçi arkasında ABD olmasa bunları yapamazda birde arap ülkelerinin vurdum duymazlığı ve bana dokunmasında bananecilik lanet olsun israile demekden başka yapabileceğimiz berşey yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok abi ya bu yeryüzündeki müslüman ülke liderlerinin hiç birinde kar yok bizde dahil hep laf salatası adamlar resmen kafa tutuyor herkese inanın bazen helal olsun demek geliyor içimden adamlar kimseyi takmıyor çünkü abd meclisinide onlar yönetiyor zengin yahudi çok içlerinde
    Konu samiabi tarafından (01-06-2010 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu insanlık ayıbı karsılıksız kalmaması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman bizde İranla sırt sırta verelim dünyaya düzen getirelim olmazmı başımızdakilerden bunu iseyelim İranla beraber bu işi bitirin diye sıkıştıralım bütün insanlık bu lanetlenmiş vampirlerden kurtulsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

domuz sürüleri israilin hepsi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iran herzaman hazır ve arkamızda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizimkiler kınamaktan başka bir şey yapamazlar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

walla iran iyiki var yani yoksa israil cok daha katliam yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazen bende diyorum iran iyiki varsın diye adamlar pkk lıları bile asıyor biz onu bile yapamıyoruz keşke birleşseler ah nerde o günler be

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri