REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 'Tayyip Kardeşim Ne İstiyorsa Hazırım'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Tayyip Kardeşim Ne İstiyorsa Hazırım'

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İtalya Başbakanı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , İsrail'in yardım gemisine saldırısına tepki göstererek, ''Tayyip kardeşim ne istiyorsa yapmaya hazırım'' açıklamasını yaptı.

İtalya'da Papalık Devletlerle İlişkiler Sekreteri Fransız Başpiskopos Dominique Mamberti ve İtalya Devlet Sekreteri Gianni Letta ile bir araya gelen Başmüzakereci Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , daha sonra İtalya Başbakanı Berlusconi tarafından özel konutunda kabul edildi.

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren sivil gemilere Akdeniz'de saldırmasını, izahı mümkün olmayan olay olarak değerlendiren İtalya Başbakanı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Başmüzakereci Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. aracılığıyla Başbakan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a şu mesajı gönderdi: ''Tayyip kardeşime söyleyin ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan iştiyorki şu israile birileri iyi bir ders versin ama abd orada dururken bunu yapacak babayiğit zor çıkar diyorum..berlisconinin yaptığı dostlar alışverişte görsün havası yaratıp türk ve italyan kamuoyuna şirin gözükmek...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    insan iştiyorki şu israile birileri iyi bir ders versin ama abd orada dururken bunu yapacak babayiğit zor çıkar diyorum..berlisconinin yaptığı dostlar alışverişte görsün havası yaratıp türk ve italyan kamuoyuna şirin gözükmek...
    türkiye böyle dostunu düşmanı iyi secmeli....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslüman hristiyan el ele... tüm dünya el ele olsun artık.
    evrensel barış olsun. ama yahudiler olmasın.... zaten onlar olmasa barış olacakta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

italya basbakanı her zaman destek cıkmıştır turkiyeye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri