REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Gazze'ye 2. Özgürlük Filosu Hazırlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Gazze'ye 2. Özgürlük Filosu Hazırlığı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İsrail'in Gazze ambargosunu insani yardım gemileriyle denizden delmeye çalışan Avrupalı insani yardım örgütleri, ilk girişimlerin İsrail ordusunun kanlı baskınıyla sonuçlanmasına rağmen, ikinci filonun hazırlıklarını sürdürüyor.

"Gazze Kuşatmasını Sonlandırmak İçin Avrupa Kampanyası" tarafından yapılan açıklamada, "Özgürlük Filosu 2" için ilk 3 geminin parasının toplandığı duyuruldu
    İlk filonun uluslararası sularda "İsrail'in korsanlığına ve kanlı katliamına" hedef olmasına rağmen amaçlarından vazgeçmeyeceklerini bildiren Gazze Kuşatmasını Sonlandırma Kampanyası Başkanı Dr. Arafat Madi, birçok ülkeden daha çok gemiyle daha fazla yardım malzemesi ve insan taşıyacak ikinci filo oluşturulması için gelen çağrılara olumlu cevap verdiklerini, oluşturacakları yeni filonun birkaç hafta içinde Gazze yolunu tutacağını söyledi.

Madi, "yeni filoya özellikle Türk tarafının yarı resmi katılımı imkanını yok saymadıklarını" belirterek, Başbakan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın, maliyeti ne olursa olsun Gazze'ye insani yardım göndermeye devam edeceklerini söylediğini hatırlattı. (Anadolu Ajansı) 31 dakika önce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerekırse müslüman kardeşlerimiz için bütün mal varlıgımızdan vaz geçeriz
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri