Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Katliam Emrini Veren Komutan Alemci Çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Katliam Emrini Veren Komutan Alemci Çıktı

video : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Mavi Marmara'ya düzenlenen şafak operasyonunu birkaç yüz metre ötedeki zodyaktan izleyen İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanı Eli Marom, askerlerin geminin güvertesinde direnişle karşılaşmasının ardından "ateş edin" emrini verdi ve yardım konvoyunu kan gölüne çevirdi İsrail'in sabah karşı 04:32'de Gazze'ye yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine düzenlediği operasyonun detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Buna göre karaya 70 mil açıkta uluslararası sularda seyretmekte olan gemiye 10'a yakın zodyak ve 5 helikopterle operasyon düzenlendi. Operasyonu, zodyakların birinde birkaç yüz metreden askerlerin gemiye indirilişini izleyen İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanı Eli Marom bizzat yönetti.
    Bu tarihi insanlık suçunu işleyen eli kanlı komutanın yaptığı ilk kargaşa olmadığı, ortaya çıktı.Daha önce de striptiz barlara giderken basına yakanlanmıştı ve dünyanın gündemine oturmuştu

İsrail'de yayınlanan Yedioth Ahronot gazetesinin "İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanı Tümamiral Eli Marom Tel Aviv'in güneyindeki Go-Go striptiz kulübünde arkadaşlarıyla alem yaptı" haberi İsrail'de gündeme bomba gibi düşmüştü. Gazete eğlencede Marom'un alkolün su gibi aktığı gecede birden fazla çıplak kadını masasında dans ettirdiğini ve oldukça ***ifli görünerek tüm gece puro içtiğini yazmıştı.

Daha sonra Marom'un "Böyle bir hata yapmamalıydım ama bir daha tekrarlanmayacağına söz veriyorum. Çok üzgünüm. Rütbeme yakışmadı. Ordumuzun imajını zedelediğim için üzgünüm" şeklinde açıklama yapmıştı 1 saat önce.. [

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israilin soyu sopu belli olmayan cocukları
    çok yakında iran ilk füzeyi gönderdiği zmn.
    ortalık kangölüne dönecek ve,
    işte o zmn 3. dünya savaşı çıkacak.
    mahşer günü çok yakındır.1-2 günde tüm dünya
    karanlığa gömülecek. işte insanlık o zmn.
    gerçeği anlayacak amaaa!
    iş işten geçmiş olacak.
    Konu veyselbakan tarafından (02-06-2010 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dindar çıkacak degildi ya
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tarih vere bilirmisin kardeş baya didicidi konusmusun valla tırstım :
    ben de sevmen ısraili ama bu dedıklerın bıraz zor gorunuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri