mail alamayanlarada sayfayı guncel tutmak acısından bırseyler yazma ıhtıyacı hıssettım son mesajlar bolumunde goruntulemesını sagladıgımız surece daha cok kısı gorebılır okuyabılır daha cok kıtleye ulasılabılr
saygılar
Teşekkur: 0
mail alamayanlarada sayfayı guncel tutmak acısından bırseyler yazma ıhtıyacı hıssettım son mesajlar bolumunde goruntulemesını sagladıgımız surece daha cok kısı gorebılır okuyabılır daha cok kıtleye ulasılabılr
saygılar
Konuyu guncel tutmak için ana sayfaya duyurulara konuyu ekledim umarım bu çocuklar cani kimselerin eline düşmez..pcx Nickli Üyeden Alıntı
Konu Admin tarafından (27-05-2006 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
İşte bu mafyanın hoşuna gitmeyecek.Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bizler sonuna kadar adaletin yanındayız.ALLAHIN TOKATI YOKTUR NE ZAMAN KİME VURACAGI BELLİ OLMAZ..Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Sahipsiz çocukları özellikle koruma altına almak gerekir. Daha çok hedef onlar. Bu iş yasal olarakta pek düzenlenmemiş durumda.
her ortamda açmaya çalıştığım organ mafyası konusuna ne yazıkki çevremdekiler duyarsız kalıyorlar.böyle bir konuyu foruma taşıdığın için teşekkür ederim.yani bu şerefsizlere koyacak bir isim bulamıyorum şerefsiz kelimesi bile çok hafif kalıyor.böyle forumlarda bu konulara daha çok yer vermeye çalışalım.ben sizin yazınızı bildiğim bütün forumlarda yayınlıyacağım.medyacıkları yapmadığı yada birkaçtanesini laf olsun diye ilgilendiğini bu çok önemli olayı elimden geldiğince maillerle forumlarla daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışacağım.tekrar sağol...
selamlar
Bu konuda herkes hassasiyet göstermelidir.
Adaletsiz kazancın bol olması ve ALLAH korkususunu kalplerinde taşımayan insanların içimizde olduğu sürece ALLAH bu tür musubetlerden hepimizi ve evlatlarımızı korusun...
arkdaş senin yazdıkların daha kaçırılanların %25 i daha söylediklerinin üç katı daha fazla çocuk kaçırıldı ben altınolukta oturuyorum sadece edremit akçay altınoluk bölgesinde 15 20 çocuk kaçırıldı ama buradakiler yakalndı bir tanesi altınolukta oldu burda olan olay yaşlı bir kadın çocuk başına 100 ytl alıyor pazarda oldu bu 12 13 yaşlarında bir çocuğa oğlum ban yardım ette şu çantaları taşıyıver demiş çocukta ne yapsın tamam teyze demiş çocuk tam eğilip poşetleri alırken çocuğa bir sprey sıkmış çocuk bayılmış kadın o anda haykırmyaa başalmış acil taksi çağırın diye oradaki insanlara da dediği yalan da şöyle:torunum bnm ilaçlarını almadı bayıldı.ve hemen taksi çağırıyolar taksici durumdan bir şüpheleneyo ve teyzecim ben benzin alcan diyo ve oradaki pompacıya plakasını verip acilen jandarmanın gelip taksiyi takip etmesini istiyolar ve altınoluk çıkışında kadını tutukluyolar. ( aynı kadın kardeşimede poşetleri taşımısın demiş kardeşimi allah korumuş bnm işim var demiş kadına çok dikkatli olunması gerekiyo artık yardım edelicek yaşlı insanların bile niyeti belli olmuyo
Anlattığınız olay çok ürpertici ve tuhaf...Allah küçükleri belalardan korusun...Bu tür insanlıktan çıkmış insan kılığındaki kişiler malesef çok ama biz insanlar bunlara elimizden geldiğince hep birlikte karşı koymalıyız...gözümüzü dört açıp çoluk çoçuğumuza dikkat etmeliyiz...Ve insan satıcılarınada :10_1_117 SAĞLAM OLSUN :10_1_117 :10_1_117hindi Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri