Haklısın. Ama herkes uyanık olmalı. Topyekün mücadele gerekir. Fırsat vermemek lazım bunlara.
Teşekkur: 0
Haklısın. Ama herkes uyanık olmalı. Topyekün mücadele gerekir. Fırsat vermemek lazım bunlara.
konu önemli yapılmıştır
Aslında ana sayfada çok önemli yerde link verilmiş durumda.
bu şerefsizler kahsız allahsız kitapsız .... daha bir sürü sayabilirim ama banlarsınızayyahından bulsunlar tabi allaha kitaba inanmıyorlar ya neyse büyük mizan kurulduğu o günde iki elimde yakalarında olacak ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak bu adi şerefsizlere hakkımı helal etmiyorum
Konu Admin tarafından (03-06-2006 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
Konudan yeni haberim oldu ve ilk mesajdan itibaren dehşetle ve dikkatlice okudum. Olayın çirkinliğinin yanı sıra başka bir güzelliğe rastladım, şu anda benim yazdığım mesajla 35 nci mesaj oluyor bu konudaki ve ne yazıkki sadece senin mesaj adedin 9 bu konuda. Yani şu konuyu canlı ve gündemde tutabilmek için hayli çaba sarfetmşsin. Konudaki toplam mesajların 1/4 ü sana ait. Keşke senin gibi duyarlı olabilse bu toplum, sorunlarımız inan çok daha kolay hallolurdu sevgili kardeşim. Seni bu çabandan ötürü yürekten kutluyorum. Ve ayakta :clap: :clap: :clap: :clap: bu şekilde :ill: larıda :10_1_117 böyle veya başka bir yolla uyandırmak gerekir diyorum. :conversation: bu şekilde dedikodu yapmaktansa senin gibi güzelliklere yelken açmak çok daha iyi olmaz mı? Seni ve bu konuyu gündeme getiren arkadaşımı tekrarÖdül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
hoşçakalın
![]()
türkiyemiz zaten bu tür işleri yapan şerefsizler tarafından geri kalıyor
allah oinsanlara biraz vicdan nasip eğlesin öylelerini yakalandığında direk parçalamak lazım
ya arkadaşlar her şeyi anladım da bu alıntı yaptıgım msj altındaki eklenti ne oluyor onu anlamış degilim bu msj ilgisi ne o eklentiyi kim ekledikifa77 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yahu arkadaşım teneffüste 4 çocuk kaybolacak kimsenin kılı kıpırdamıycak,hayır arkadaşım hayır bunların hepsi aslı astarı olmayan söylentiler,interneti böyle söylentiler için lütfen kullanmayalımruzgarm Nickli Üyeden Alıntı
Çankırı'da da 5 ve 6 yaşında 2 çocuk organları alınmış halde ölü olarak bulundu. 12 ya da 13 yaşlarında bir çocuk kayboldu henüz bulunamadı Bu gibi insanlara yakıştıracak sıfat bile bulmak mümkün değil.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri