Bu konuda yeterli yasal düzenleme olmadıkça. Önlenmesi çok zor.
Teşekkur: 0
Bu konuda yeterli yasal düzenleme olmadıkça. Önlenmesi çok zor.
teşekkür ederim bu gibi haberleri ve devletimizin ilgisizliğini bir baba olarak kaygı ile izliyorum.Allah yardımcımız olsuntike® Nickli Üyeden Alıntı
son derece duyarsız bir toplum olduk maalesef edya tarafından uyutulan ve bu uyutulmayada sesimizi çıkartmayan insanlar lütfen medyanın gereksiz hiçbir amaca hizmet etmeyen bu proğramlarına rağbet etmeyelim gerçekleride ortaya çıkartanları alkışlayalım yıkarıda insnlıktan nasibini almamış canilerinde içimizde barınmasına müsaade etmeyelim
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Konuyu guncel tutmak için ana sayfaya duyurulara konuyu ekledim umarım bu çocuklar cani kimselerin eline düşmez..pcx Nickli Üyeden Alıntı
Konu Admin tarafından (27-05-2006 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
İşte bu çok iyi oldu. Dikkat için.
malesef duyduklarımız ve duyumlarımız iç açıcı degil son duyumlarımızda organ mafyası batı karadenizde aktif oldugudur insan kaçırmalar artmaya başlamıştır
herkes kendi bölgesinde duyarlı olsun lütfen birşey bilen gören resmi makamlara koşsun gelişmeleri buraya yazalım..
batı karadenizde aktif ama doğu karadenizde pek tutunamaz.ertex74 Nickli Üyeden Alıntı
mail geldi sagolun bu gibi insanlara diyecek bişey bulamıyorum artık bu kadar şerfsiz olur mu insan ufacık cocukları kaçırıp organlarını satıyolar acaba kendi çocuğunun organınıda satıyomudur bu şerefsizlertike® Nickli Üyeden Alıntı
İşte bu mafyanın hoşuna gitmeyecek.Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bizler sonuna kadar adaletin yanındayız.ALLAHIN TOKATI YOKTUR NE ZAMAN KİME VURACAGI BELLİ OLMAZ..Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri