Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Fethullah Gülen'den Gazze yorumu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fethullah Gülen'den Gazze yorumu

Fethullah Gülen, İsrail ordusunun, Akdeniz’de Gazze’nin ablukasını delerek yardım götürmeyi amaçlayan filoya düzenlediği operasyonda 9 Türk hayatını kaybetmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı.

Gülen, ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’a verdiği söyleşide, Türk bir kuruluşun önderlik ettiği bir filonun İsrail’in izni olmadan Gazze’ye yardım götürmesini eleştirdi.

Gazetenin haberine göre Gülen, söyleşide olayla ilgili izlediği haberler hakkında, "Gördüğüm şeyler hiç de hoş değildi" dedi. Gülen, "Çok çirkin şeylerdi” diye konuştu.

Gülen, organizatörlerin Gazze’ye yardım götürmeden önce İsrail’le uzlaşma yolunu seçmemelerini "faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmak” olarak tanımladı.

İSRAİL’DEN İZİN ALINMALIYDI
    WSJ, Gülen’in sözlerinin İsrail tarafından iade edilen aktivistlerin Türkiye’de kahramanlar gibi karşılandığı bir döneme denk geldiği yorumunu yaptı.

Gazze’ye yardım götüren gemilerin önder organizatörlerinden biri olan ve 100’den fazla ülkede yardım faaliyetleri gerçekleştiren İnsani Yardım Vakfı’ndan (IHH) kısa bir süre önce haberdar olduğunu söyleyen Gülen, “IHH’nin politik bir amaç güdüp gütmediğini söylemek kolay değil” dedi.

SUÇLUYU BULMA İŞİ BM'NİN
    Gülen, kendi hareketiyle ilişkili bir derneğin Gazze'ye yardım götürmek istediği zaman onlara İsrail'den izin almaları gerektiğini söylediğini belirtti.

Gülen ayrıca, bu olayda suçluyu bulma işinin Birleşmiş Milletlere bırakılmasının en iyi seçenek olduğunu da sözlerine ekledi.

Söyleşiyi gerçekleştiren muhabir, Gülen’in evinin koridorunda, büyük bir Türkiye haritası, Kuran’dan bir ayet ve Boğaz üzerinden geçen bir Türk F-16’sının resmi bulunduğunu da aktardı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israilin böyle bir girişime (yardım götürme işinden bahsediyorum) izin verirmi? daha evvel gidenlere izin verdimi? yaptığı haksız ambargodan dolayı kimi taktıki? gülen hiçmi haber okumaz? neyseki gemideki yardım gönüll
    lerini suçlamamış...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yalan soylim bundan ancak bu acıklamalı beklerdim çünkü aklıma körfez şavası zamanında bir konuşması geliyor israilde ölen cocuklar için aglıyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar olur. yani hey allahım ya kimlere kaldık. isterse gazze yi işgal için israile yardım güçüde gönderelim
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israil gazzeyi işgal ederken amarika hariç kimden izin aldı insani yardım için yahudilerden izin mi alacağız varsayalım izin istedik israil izin verecekmi israil izin vermiyor diye israilin yaptığı katliamlara gözmü yumalım

6. 04-06-2010, 16:40

7. 04-06-2010, 16:48

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israil pkkya silah satarken bize mi soruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siteyi zor duruma sokan yorumlardan uzak duralım Konu kilit
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri