REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox 500S Full Serverli Acil Satılık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Dreambox 500S Full Serverli Acil Satılık....

Cihazlar Satılmıştır.
    Konu Efe Takmaz tarafından (03-09-2010 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence cok istiyon fiyatları pahalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım lütfen yanlış anlama.Ben yıllardır bu işin içindeyim.Sende bilirsinki dreambox alman patentli bir cihazdır farklı ülkelerde de imal edilir özellikle uzak doğu ülkelerinde, ben ne yurt içinde ne yurt dışında özellikle almanyada orjinal dreambox 500s diye bir cihaz görmedim.Diğer dreambox modellerinin hepsi var fakat dreambox 500s diye bir model yok.Nedense bu orjinal dreambox 500s muhabbeti bizde var sadece.Ha bu arada benim evimde beş tane cihaz var ikisi dreambox 500s orjinal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o nasıl oluyo ustat ozman 2 tanede ben taktım onlarda orjınal yane demi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya üstadım aslında bilen biliyor ama dile getirmiyor dreambox'ın 500s diye modeli zaten yok.Olmayan modelin orjinali olurmu.Hepsi çakma içerisindeki işlemcilerle oynayıp bu orjinal bu klon diye yutturuyorlar.Parayı verdinmi çin istediğin şekilde dream yapıp gönderiyor.Mesela siyah dream'le beyaz dream arasındaki fark siyah dreamde işlemcinin fiyatı beyazınkinden beş dolar farklı kaliteli beyazın üzerinde soğutucu var siyahın üzerinde yok sıcak havalarda beyaz dream'in şişme olasılığı var çünkü ısınıyor siyah dreamde soğutucu olmamasına rağmen o kadar ısınmıyor.Yani anlıyacağın parayı verdinmi çinde istediğin model dream yaptırıyorsun.Bu dreambox 500s olmazda dreambox 500W olur farketmez.Yeterki istediğini söyle ve parayı ver.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı musak34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar elimde 2 tane Dreambox 500S var.2 side orjinaldir.Klon vs kesinlikle değildir.Cihazların yanında 3er aylıkta full server veriyorum.
    Her 2 cihaz içinde serverleri full ve aktiftir.
    En güncel kanal listeleri yüklüdür.Kanallar kategori olarak buket buket ayrılmıştır.

Cihaz başına 2oo.tl + 1o.tl kargo parası alıcıya ait....

İstanbul içi ister elden istanbul içi ve dışı ister Kargoyla...

Dediğim gibi çok acil satılıktır.Fiyatları sondur.Server hakkında konuya lütfen mesajlar sorular yazmayınız.Ciddi alıcılar özelden server hakkında bilgi alabilir.
    selam arkadsların dedıgı gıbı fıyatn yuksek alıcıyım ve ıstanbul,dayım uygun bırsey dusunursen goruselım electronıcte takas dusunursende,ıkısını,de alırım 05462066240 gorusebılırız electronıc takaslar lıtesını gonderıyorum bır bak ıstersen

pıonerr kolon cesıtlerı
    bas-251-2 adet bırı sorunlu 400vat
    ts -204,takım
    ts -207,takım
    ts -1700,takım
    ts -2099,takım,kapaksız
    ts-6985,kutuda sıfır orjınal,japon-350,dolar
    buyuk mdf kabınlı abd bas tız torbıl krasowerlı 350,350 WAT kasa fıser
    lcd 8 ınc oto tv dıgıtal
    dıgıtal uydu cıhazı starsat full modullerı ıle
    uydu bulma cıhazı spectrum analızor
    uydu modullerı full
    pıoner ecolar
    pıoner oto anfıler
    bılgısayarlar
    p-4 2,0 512rem wayles ,kamera bmw ısıklı full profosyonel kasalar
    hardıskler
    30cb
    40cb
    80cb
    160cb
    250cb
    ıde sata ---7200 prm yenı versıyon xp-sp 3 yuklu yazılımı hazır tak kullan
    durumu bellı olmayan hard dıskler
    karısık ,35 adet 30cb,40cb,60cb,80cb,250cb,120cb denenmemıs,tır saglam veya bozuk dıyemeyız toptan
    bılgısayar kartları
    p-4 bılınmıyor
    p-3 ,calısandan sokuldu
    p-2,calısandan sokuldu
    p-2 ıslemcı
    p-3 ıslemcı
    remler 128
    ses kartları cratıw
    ekran kartları 64
    analog tv radyo kartları uzaktan kumanda
    radyolar antıka aga plhıps
    monıtorler
    hundaı 7870
    monıtor lcd
    arcelık lm-250,temız fanlı
    sony 86 sehpalı orjınal kumandalı [ CALISMIYOR ARIZALI]
    dahadetaylı bılgı ıcın 05462066240 gorusebılırız ve bırcok electronıc cıhaz ve parca entegre ,trs,dırenc,condansator,electronıc parca kutuları dolu

daha mazemeler coktur antıkalarla ılgılenıyorsan goruselım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fiyatı Pahalı diyenler Öncelikle 6 aylık server piyasada 150 tl hemde çoğu yerde 150 tl den aşağı verenler ya full değildir yada takılması donması vardır.Ben 3 aylık server veiyorum fiyatı 75.tl ve full bu durumda cihaz 125.tl ye geliyor.Piyasada 125 tl den aşağıya nerde var dreambox 500s buarada dreambox 500s diye bir model vardır arkadaşlar olmadığını iddia edenler dream multimedia ile irtibata geçerseler öğrenirler buarada çin yada başka imitasyon ürün üreten ülkeler var olmayan bir markayı kesinlikle taklit etmezler kafalarına göre bir ürünü kesinlikle piyasaya sürmezler taklit edecekler ve ucuza satacaklarki insanlar orjinali pahalı olduğu için taklidide aynı işi görüyor diye alsınlar diye bana fiyatı pahalı diyenler acaba kendi mallarını kaça satıyorlar yada satarlar merak ediyorum.Ben fiyat konusunda yorum istemedim yada talep etmedim.Sadece satıyorum dedim parası olan konuyla ilgilenir alır parası olmayan yada fiyatı yüksek bulan fiyatı düşük yada bütçesine uygununu alır.Buarada benim konuma gereksiz alakasız yorumlar yaparak bana yarardan çok zarar verirsiniz.Lütfen çok iyi araştırma yapmadan bilmeden kulaktan dolma nette başkalarının çok bilmiş yazılarını okuyarak alıcıları yanlış yönlendirmeyin.Orjinalmi dedim evet orjinal getirin bana piyasada satılan cihazları koyun benim cihazımın yanında farklılıkları görürsünüz ama daha ürünü görmeden kafanıza göre yorumlar yazmanız doğru değildir.Fiyat sondur alan alır almayan almaz.Ama hem cihazın fiyatını hemde serverin fiyatını dikkatli hesaplarsanız o zaman pahalımı değilmi anlarsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede var orjinal çakma drembox 500s
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kusura bakma bunları söylemekteki amacım işine engel olmak değil gerçekleri söylemek.Dream multimedia'ya baktım hala göremedim sende baktınmı acaba 500s diye bir model varmı bak adreste vereyim başkalarıda baksın dreambox 500s diye bir model varmı yokmu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm dreambox 500s 2 yıldır üretilmiyor dream multimedia tarafından vede birçok firmadada kalmadı arkadaşın elinde belki eskilerden kalma orjinal dream olabilir. ama orjinal dreambox 500s fiyatları serversiz 300-350 tl civarında. yanlış anlaşılma olmasın satıcı arkadaşıda kötülemek gibi bir maksadım yok olamazda bilgi amaçlı yazdıklarım.

saygılar..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri