Arkadaşlar bana yardım edebilecek biri varmı?İki tane çanak var biri hodbird diğeri türksata bakıyor.Fakat sadece birini izleyebiliyorum.Disec diye bi parçaya bağlanıyor.Recever yazan yere recever kaplosu bağlı,LNB-1 yazılı yere türksat LNB-2 yazılı yerde ise hodbırdin lnb'sinden gelen kablo bağlı.Benim sorunum LNB-1 bağlı olan uyduyu izleyebiliyorum ama LNB-2 ye bağlı olan uyduyu izleyemiyorum.Mesela turksatın kablosunu LNB-1 de takılı iken izliyrum,LNB-2 de takılı olan Hodbird'ten sinyal alamıyorum.Hodbirdi LNB-1' bağladığımda izliyorum fakat buseferde Türksatı izleyemiyorum LNB_2 ye bağlamak zorunda kaldığım için.O ara parçasını değiştirdim deişen bişe olmadı.Uyduda menu kısmında 1/kapalı durumunda iken LNB-1 deki uyduyu izliyorum. 2/kapalı durumundaki seçime geldiğimde meslela hodbird 2/ kapalı durumuna ayarlı,hodbirdi izleyemiyorum.Bana neolur yardımcı olun,beceremedim neden olduğunu.Birazdan orjinal yazılımını yüklücem olmadı fabrika ayarları oda olmadı son emu yazılımını yüklücem,umarım sorun çözülür.
Yer imleri