cihazdan'da türksat lnb1 hotbird lnb2 olarak ayarlanması lazım bu ayarları kontrol ettinmiArkadaşlar bana yardım edebilecek biri varmı?İki tane çanak var biri hodbird diğeri türksata bakıyor.Fakat sadece birini izleyebiliyorum.Disec diye bi parçaya bağlanıyor.Recever yazan yere recever kaplosu bağlı,LNB-1 yazılı yere türksat LNB-2 yazılı yerde ise hodbırdin lnb'sinden gelen kablo bağlı.Benim sorunum LNB-1 bağlı olan uyduyu izleyebiliyorum ama LNB-2 ye bağlı olan uyduyu izleyemiyorum.Mesela turksatın kablosunu LNB-1 de takılı iken izliyrum,LNB-2 de takılı olan Hodbird'ten sinyal alamıyorum.Hodbirdi LNB-1' bağladığımda izliyorum fakat buseferde Türksatı izleyemiyorum LNB_2 ye bağlamak zorunda kaldığım için.O ara parçasını değiştirdim deişen bişe olmadı.Uyduda menu kısmında 1/kapalı durumunda iken LNB-1 deki uyduyu izliyorum. 2/kapalı durumundaki seçime geldiğimde meslela hodbird 2/ kapalı durumuna ayarlı,hodbirdi izleyemiyorum.Bana neolur yardımcı olun,beceremedim neden olduğunu.Birazdan orjinal yazılımını yüklücem olmadı fabrika ayarları oda olmadı son emu yazılımını yüklücem,umarım sorun çözülür.
Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri