Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Apo uyardı: Tasfiye sırası Erdoğan’da

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdoğan neyi halledicek onun tek amacı silahlı kuvvetleri yıpratmaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdoğan neyi halledicek onun tek amacı silahlı kuvvetleri yıpratmaktır
    bu senin görüşün tabiki benim görüşüm asla böyle deyil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terörist başını şimdi asmak çok zor onu zamanında yapacaklardı o zaman asılsaydı hiç bir şey olmazdı ama şuan öyle degil onu paketleyenler ona asılmama garantisinide verdiler zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

it ürür kervan yürür apoyu asmadıkça bu tayip kervanı gitmedikçe aynı tas aynı hamam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    it ürür kervan yürür apoyu asmadıkça bu tayip kervanı gitmedikçe aynı tas aynı hamam
    kardeş idam yasağını getirip onu ipden alan biz ülkücüler değilmiyiz lafla peynir gemisi yürümüyor mesajının altına güzel bir yazı bulmuşsun gerçekten güzel ama geçmişte dsp ye uşaklık yaptığımızı düşünüyorum.sen ne dersin ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş idam yasağını getirip onu ipden alan biz ülkücüler değilmiyiz lafla peynir gemisi yürümüyor mesajının altına güzel bir yazı bulmuşsun gerçekten güzel ama geçmişte dsp ye uşaklık yaptığımızı düşünüyorum.sen ne dersin ?
    S.A.Aynen katılıyorum kardeşim sana,şimdi de cehapeye uşaklık yapabilmek için bütün manevi değerlerimizden taviz veriyorlar üsttekiler,bizse asla taviz vermeyeceğiz.Yüce ALLAH yar ve yardımcımız olsun.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Yazar beyefendi ve onun gibiler katil aponun sırtından akıllarında olupta söyleyemediklerini söylüyorlar.Genel kurmay subaylarımız vatanı korumak olan esas görevlerini yapmaya başlayınca nasılda katil eşkiyalar yok olmaya başladılar cümle alem görüyor.Asherimizin karşısına çatışmaya girmeye cesaret edememeye başladılar buda bizleri sevindirmektedir.ALLAH yardımcıları olsun vatanı ve milleti savunanların hepsine.Başbakanımızda bunlara ve bunun gibilere pabuç bırakacak biri değil,dünya alem gördü vede görecekler.AEO.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri