Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýsrail'i Eleþtirince Ýþinden Oldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Ýsrail'i Eleþtirince Ýþinden Oldu

    Beyaz Saray'ýn En Kýdemli Muhabiri Olan Helen Thomas, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'i Eleþtirince Ýþinden Oldu.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Beyaz Saray'ýn en kýdemli muhabiri olan Helen Thomas'ýn, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'in Gazze'ye yardým götüren Mavi Marmara gemisine yaptýðý baskýnýn ardýndan bu ül***i eleþtirmesi, iþinden olmasýna neden oldu.

    89 yaþýndaki Thomas'ýn geçen hafta basýnda yer alan video görüntüleri kendisine pahalýya patladý. Görüntülerde Thomas, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de yaþayan Yahudilerin geldikleri ülkelere geri dönmesini istiyor. Yahudilerin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ya geri gitmelerinin gerektiðini belirten Thomas, ''Yahudiler Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'den defolup gitsinler. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ya, Amerika'ya ya da her nere ise oraya dönsünler" ifadelerini kullanýyor.
    Thomas'ýn çalýþtýðý Hearst Haber Ajansý, muhabirlerinin söz konusu video üzerine iþten çýkarýldýðýný duyurdu. Helen Thomas için gazeteci arkadaþlarý devreye girdi. Gazetecilerin Hearst Haber Ajansý'ný sert dille eleþtirmesi üzerine, bu kurum resmi olarak açýklama yapmasa da, deneyimli muhabirin Beyaz Saray'daki toplantýlara katýlma hakkýný elinden alacaðý, ancak diðer iþlerine devam etmesine izin vereceði tahmin ediliyor. Thomas, Hearst Haber Ajansý'nýn dýþýnda çalýþtýðý Nine Speakers adlý ajanstan da kovuldu.

    Duayen muhabir, videoda dile getirdiði Yahudi karþýtlýðý sözlerinden dolayý özür diledi. Ancak özürü fazla bir iþe yaramadý. Nine Speakers'tan yapýlan resmi açýklamada; Thomas'ýn saygýdeðer bir gazetecilik kariyeri olduðu, ardýndan gelen kadýn gazetecilere yol açarak öncülük yaptýðý ancak ortaya çýkan Orta Doðu'ya dair yorumlarý yüzünden onunla artýk çalýþamayacaklarý belirtildi.

    BEYAZ SARAY: ELEÞTÝRÝLER SAVUNULACAK GÝBÝ DEÐÝL

    Beyaz Saray sözcülerinden Ari Fleischer, Thomas'ý eleþtirenler kervanýna katýlmýþ ve duayen muhabirin yazarlýk yaptýðý Hearst'ten kovulmasýný açýkca istemiþti.

    Pazartesi sabahý yýllardýr oturduðu, Beyaz Saray basýn toplantýsý salonundaki ön sýradaki koltuðu boþ kalan Helen Thomas için, Beyaz Saray sözcüsü Robert Gibbs, muhabirin sözlerinin savulunacak ve izah edilebilecek bir tarafýnýn bulunmadýðýný ifade etti.

    Ýftira ve Ýnkara Karþý Mücadele Birliði (ADL) baþta olmak üzere diðer Yahudi dernekleri deneyimli muhabiri sert bir dille eleþtirip, ''anti-semitik'' olmakla suçladý.

    Lübnanlý bir aileden dünyaya gelen Thomas, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. tarafýndan saldýrýya uðrayan yardým gemisi Gazze ile ilgili geçen hafta Beyaz Saray sözcüsünün yaptýðý basýn toplantýsýnda, "Bu saldýrýya Amerika olarak baðýmsýz bir tepkiniz yok mu?" sorusunu sormuþ ve "Bunu baþka bir ülke yapsa silaha sarýlýrdýk" diye eleþtirmiþti.

    Eleþtiriler ve çalýþtýðý kurumlar tarafýndan iþten çýkarýlmasýnýn üzerine Thomas, pazartesi günü emekliye ayrýldýðýný açýkladý. Deneyimli muhabir ve yazar Thomas, bundan sonra aktif olarak muhabirlik mesleðini sürdürmeyeceðini ve emekliye ayrýldýðýný söyledi. Thomas, Beyaz Saray'daki muhabirlik görevini John F. Kennedy'den bu zamana kadar yürütüyordu.

    GEÇEN YIL DOÐUM GÜNÜNÜ OBAMA ÝLE KUTLAMIÞTI

    ABD Baþkaný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile doðum tarihleri ayný olan Helen Thomas, geçtiðimiz yýl baþkan tarafýndan yapýlan sürpriz doðum günü partisiyle gündeme gelmiþti.

    Baþkan Obama, basýn toplantýsý sýrasýnda elinde taþýdýðý ve bir tek mumun üzerinde bulunduðu küçük keki Thomas'a getirmiþ, doðum gününü kutlamýþtý. Obama, Helen Thomas'ýn kekin üzerindeki mumu söndürüp doðum günü dileði dilemesini istemiþ, duayen muhabir de, dünya barýþý ve gerçek bir saðlýk reformu tasarýsý isteðini Baþkan'a iletmiþti. Obama kendisinin 48, Thomas'ýn ise 89'cu yaþ gününü birlikte kutlayarak ABD Baþkaný olarak bir ilke imza atmýþ ve Beyaz Saray muhabiri ile birlikte doðum gününü kutlayan ilk baþkan olmuþtu.

    (CÝHAN) (Cihan Haber Ajansý) 08.06.2010 01:57 [

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    þaþýrmadým...
    zannedersem o laflarý eden ve iþinden olan haným ablamýzda þaþýrmamýþtýr...
    selametle...

  3. #3

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    gerek amerikada gerekse avrupada birçok ülkede sermaye ve basýn-yayýn organlarý siyonistlerin elinde.yahudi aleyhtarý olanlarýn da defterini dürmek onlarýn elinde.zaten amerikayý amerikalýlar deðil ermeniler ve yahudiler birlikte yönetiyor.abd baþkaný kim olursa olsun yahudilere ve ermenilere hoþ görünmek zorunda.

  4. #4

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gerek amerikada gerekse avrupada birçok ülkede sermaye ve basýn-yayýn organlarý siyonistlerin elinde.yahudi aleyhtarý olanlarýn da defterini dürmek onlarýn elinde.zaten amerikayý amerikalýlar deðil ermeniler ve yahudiler birlikte yönetiyor.abd baþkaný kim olursa olsun yahudilere ve ermenilere hoþ görünmek zorunda.
    bunun için þaþýrmadým... ama insaf sahibi birilerinin bir yolunu bulup bu oyunu bitirmeleri gerek...onlarýn elinden alýnmalý bu kozlar...ee burada bizlerede biþeyler düþüyor...en azýndan mallarýný almayýp sermayelerini düþürmeliyiz...
    Yani küçücük aklýma bu geliyor sadece...
    selametle...

  5. #5

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bizim gazetecilerden daha delikanlýymýþþþ

  6. #6

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bayan gazeteci...
    sonradan "sözlerim yanlýþ anlaþýldý" desede....bir faili meçhul cinayete giderse...þaþýrmam...

    ama sözleri müthiþ.....''Yahudiler Filistin'den defolup gitsinler. Polonya ve Almanya'ya, Amerika'ya ya da her nere ise oraya dönsünler"

    yardým gemisi... surda bir gedik açtý..........hadi hayýrlýsý....

  7. #7

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    S.A.Yerli siyonist israil savunucusu kalemþörler bayan gazetecinin kovulmasýna sevinmiþlerdir hehalde,bizi örnek alsaydý hiç bir þey olmazdý demiþlerdir.Helal olsun bayan teyzem gazeteciye ALLAH yardýmcýmcýsý olsun siyonistlere boyun eðmediði için.AEO.

  8. #8

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    doðru söyleyeni iþinden ederlermiþ aðzýna saðlýk teyze

  9. #9

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    þimdide bizim medya israili aklamak için elinden geleni yapýyor

  10. #10

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    A29

    Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þimdide bizim medya israili aklamak için elinden geleni yapýyor
    S.A.Sözünü balla kestim,bizim medya deðil kiralýk siyonis israil medyasý olarak düþünüyorum,affýna sýðýnarak yazdým.AEO.:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •