Serinlemek için girdiği şelaleden cesedi çıktı...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yüzmeye gittiği Küçük Şelale'de akıntıya kapılarak kaybolan çocuğun cesedi bulundu.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Manavgat Barajı'nın kapakları kapatılarak ırmağa su verilmesinin kesilmesi ve su seviyesinin düşmesinin ardından, dalgıçlar yeniden arama çalışmalarına başladılar. Dalgıçlar, Mehmet Aydın'ın cesedini, Küçük Şelale'nin 300 metre aşağısında buldular.
Mehmet Aydın'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Manavgat Yetmişbeşinci Yıl İlköğretim Okulunda öğrenim gören Mehmet (14) ile ağabeyi Ramazan Aydın (16) dün okuldan kaçarak, Küçük Şelale'ye yüzmeye gitmiş, Mehmet Aydın yüzerken akıntıya kapılarak suda kaybolmuştu.

VAN GÖLÜ'NE GİREN GENÇ BOĞULDU
Bitlis'in Tatvan ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte gittiği Van Gölü'nde yüzmek isteyen bir gencin boğulduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, arkadaşları Mehmet ve İrfan Saz ile birlikte deniz bisikletine binen Aydın Ataş (24), sahilden uzaklaştıktan bir süre sonra, yüzmek için göle girdi. Ataş, kısa süre sonra suda çırpınmaya başladı. Arkadaşlarının yardımına rağmen kurtarılamayan Ataş'ın, gölün sularında gözden kaybolduğu kaydedildi.
Aydın Ataş'ın arkadaşı İrfan Saz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Aydın bize yüzme bildiğini söyleyerek göle atladı. Ancak bir süre sonra çırpınmaya başladı. Boğulduğunu anlayınca suya atladım. Ama onu kurtarmaya çalışırken boğulma tehlikesi geçirdim. O sırada Aydın'ın elleri bana kenetlenmişti. Birden beni bıraktı ve gölün dalgalı suyuna kapılarak gözden kayboldu." Van Gölü'nde kaybolan Aydın Ataş'ın cesedinin bulunması için Van Emniyet Müdürlüğü ile Van Sivil Savunma Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar çalışmalara başladı.
Bingöl nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Ataş'ın, ailesinin geçimini sağlamak için Tatvan'daki Best Börek Salonunda çalıştığı kaydedildi.