Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kamer Genç beyin kanaması geçirdi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Sayın kıymetli kardeşim islam ve kuran düşmanlarına sağlık dilemek ne ALLAH'ın emri nede peygamberimizin sünnetidir.üniversitelerde başörtü zulmünü kaldıracak anayasa maddesi görüşülürken yapmış olduğu başörtü düşmanlığını unuttunuz herhalde,hatırlatmanızı ALLAH rızası için dilerim.ama ben yinede kötü bir şey söylemedim,kendini günaha ve harama bülaştıran dilinin uslanması için temennide bulundum.saygı ve sevgilerimle AEO.
    yapma kardeşim senin yazılarını okuyan müslümanlıta kin var diye düşünecek yaratılanı yaratandan ötürü seviceksin ALLAH sevabı günahı cenneti gehenemi yaratmış bunları yaparsan cenete bunları yaparsan ceheneme gidersin demiş kim ne yaparsa mükafatını da cezasınıda ahirete görür saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yapma kardeşim senin yazılarını okuyan müslümanlıta kin var diye düşünecek yaratılanı yaratandan ötürü seviceksin ALLAH sevabı günahı cenneti gehenemi yaratmış bunları yaparsan cenete bunları yaparsan ceheneme gidersin demiş kim ne yaparsa mükafatını da cezasınıda ahirete görür saygılar
    ağzına sağlık bende işte tam bunu söylemeye çalıştım yapılan iyiliklerde kötülüklerde ahirette karşılıksız kalmaz kimin kötü kimin iyi olduğunuda ancak allah bilir vatana millete faydası yok ölsün bari diye bir zihniyet hem biz insanlara hemde müslümanlığa yakışmaz yoks kendisini bende sevmem ama neticede insandır bu gün vatana millete faydası varmış gibi görünen ama arkadan şerefsizce işler çeviren bir dünya insan var bu dünyada onların cezasını kanun verir yaptığı günahları ise diğer dünyada yaradana verir :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart başörtü!!!

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Sayın kıymetli kardeşim islam ve kuran düşmanlarına sağlık dilemek ne ALLAH'ın emri nede peygamberimizin sünnetidir.üniversitelerde başörtü zulmünü kaldıracak anayasa maddesi görüşülürken yapmış olduğu başörtü düşmanlığını unuttunuz herhalde,hatırlatmanızı ALLAH rızası için dilerim.ama ben yinede kötü bir şey söylemedim,kendini günaha ve harama bülaştıran dilinin uslanması için temennide bulundum.saygı ve sevgilerimle AEO.
    türban diye yazacakdın sanırım parmakların sürtçdü galiba,ehhh o zaman meclisdekilerin tümü AKP,CHP,MHP,ve diğerleri gebersin senin yorumuna göre,meclisden bir TÜRBAN yasasını çıkaramadıklarına göre.......
    Konu gacvokem tarafından (12-06-2010 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digital_52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ölse üzülmem aksine sevinirim türkiyeye bir faydası yok
    oda insan nasıl konuşuyon sen tüh tüh yazık
    S.A.Beyni durnasada lüzumsuz ve zehir saçan dili durur bir süre,vatana,millete bir faydası yok.fitne,ortalık karıştımak,fesatlık ve çekememezlikten başka bişeyi yok.suladığı çiçekler üzülmüştür sadece.AEO.
    hangi birinin faydası var söylesene espiri bir insan okadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Beyni durnasada lüzumsuz ve zehir saçan dili durur bir süre,vatana,millete bir faydası yok.fitne,ortalık karıştımak,fesatlık ve çekememezlikten başka bişeyi yok.suladığı çiçekler üzülmüştür sadece.AEO.
    bak kardeşim bu tür düşünceler müslümanlığıa varar vermez zarar verir sen mevanaın felsefesini hiç benimsememişin ne diyor gel kim olursan ol kimin ne zaman ne olacağı beli olmaz insanlar değişkendir zaman içinde duygu ve düşünceler değişir islamiyet kurulurken nice din düşmanları müslüman olmuştur laik olmayı içimize sindirelim türbandan söz ediyorsun türbanlıyıda küpeli bir gencide içimize sindirelim kardeşçe yaşıyalım saygılar
    Konu cafi tarafından (12-06-2010 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarıda bazı arkadaşlarında belirttiği gibi ül***e belki tunceliye hiç faydası olmayan yığınla melletvekili sürüsünden biri kamergenç...bazıları birdönem buişi yapıp kenara çekiliyorlar fakat bu ve bunun gibi dinazorlar var,çoğunlukla chp'de,yıllarca meclis aritmatiğini haybeye meşkul eden tipler milletvekilliğini meslek edinmiş,anaları onları sanki meclis salonunda doğurmuş...bu gibiler ya bir sıkandalla veya hastalıkla trafik kazası vasıtasıyla o koltuklarından ayrılmak zorunda kalıyorlar,başka türlüde mesleklerinden ayrılacakları yok..insan olarak kendilerine bol şifalar dilerim fakat çalışıp üreten tc vatandaşı olarak ...........
    Konu hüseyin tarafından (12-06-2010 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimileri saçmalamış yine her zamanki gibi.
    Allah acil şifa versin Kamer beye..
    Konu gacvokem tarafından (12-06-2010 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimileri saçmalamış yine her zamanki gibi.
    Allah acil şifa versin Kamer beye..
    Aynen sana katılıyorum insan insan olduktan sonra faydası var yok o tartışılmaz netice itibarı ile insan insandır ama insanlık dışına çıkan rezil insancığa acılmaz burda bazı arkadaşlar yanlış yapmış diyorum ve sayın kamer genç beyefendiye acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda eski sağlığına döner selametle arkadaşlar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türban diye yazacakdın sanırım parmakların sürtçdü galiba,ehhh o zaman meclisdekilerin tümü AKP,CHP,MHP,ve diğerleri gebersin senin yorumuna göre,meclisden bir TÜRBAN yasasını çıkaramadıklarına göre.......

güzel bir tespit

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kişiliğini ve görüşlerini sevemesemde yaradılanı yaradandan ötürü sevmek gerek ALLAH şifa versin

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri